Arbeidslampe 35W oppladbart

SKU
3205019

Schneider Electric Thorsman oppladbare LED-arbeidslampe er et pålitelig og allsidig belysningsverktøy som er designet for å møte de tøffeste utfordringene på arbeidsplassen. Med en imponerende lysstrøm på 4000 lm og en fargetemperatur på 4000 K, gir denne lampen et klart og naturlig lys som er ideelt for både inne- og utendørsbruk.

Denne oppladbare arbeidslampen er utstyrt med en praktisk 5-trinns dimmer som lar deg justere lysstyrken etter behov. Med en høy IP54- og IK08-klassifisering er den bygget for å tåle tøffe forhold og hard behandling. Den integrerte 2-porters type A og type C 2,4 A USB-uttaket gjør det enkelt å lade mobile enheter mens du jobber.

Arbeidslampen har en lang driftstid som varierer fra 2 til 8 timer, avhengig av den utvalgte lysstyrken. Med en 3 meter lang kabel og en kabelholder for enkel oppbevaring, bidrar lampen til å forhindre skade på kabelen. Den patenterte opphengsstroppen og det vinkeljusterbare håndtaket gjør det enkelt å transportere, bære, plassere eller henge opp lampen, og den er også kompatibel med stativ for ekstra stabilitet.

Med en nominell inngangsspenning på 220–240 V AC og en USB-kontakts maksimale utgangsstrøm på 2,4 A, har denne lampen en merkeeffekt på 35 W. Den kan enkelt plasseres på hvilken som helst overflate, monteres på et stativ eller et feste, eller henges opp hvor som helst ved hjelp av den patenterte stroppen. Med målene 270x260x105.7 mm tilbyr denne lampen en kompakt og praktisk løsning for alle dine belysningsbehov på arbeidsplassen.

Thorsman LED-arbeidslysserien fra Schneider Electric er utviklet for å tilby flere funksjoner og dekke et bredt spekter av bruksområder. Med den nyeste LED-teknologien kombinerer disse produktene energieffektivitet, høy lyskvalitet og lang levetid. Arbeidslampen er CE-sertifisert og leveres med en kabelklemme for enkel organisering og oppbevaring av kabelen.

Din vurdering

Forskrift om elektrisk utstyr

§ 12.Dokumentasjon på at sikkerhetskravene er oppfylt

For alt elektrisk utstyr, unntatt komponenter for innbygging i slikt utstyr, skal det foreligge en samsvarserklæring.

Som grunnlag for samsvarserklæringen skal det foreligge en teknisk dokumentasjon som skal gjøre det mulig å vurdere om utstyret er i samsvar med forskriftene. Dokumentasjonen skal i den grad det er nødvendig for vurderingen, dekke det elektriske utstyrets konstruksjon, produksjon og funksjon.

For stikkontaktmateriell for boliger m.v. skal det foreligge et typeprøvingssertifikat fra en prøveinstitusjon akseptert av sentral tilsynsmyndighet istedenfor den tekniske dokumentasjon i foregående ledd. Slikt materiell skal tilfredsstille sikkerhetskravene i norske normer.

Du kan lese mer på dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) sin sider her.

Vi anbefaler alltid og bruke en autorisert elektrikker bedrift til alt arbeid. 

Hva kan du gjøre selv?

Det er begrenset hva du selv kan gjøre på det elektriske anlegget i din bolig. Her finner du en oversikt over det du har lov til å gjøre selv.

Dette har du lov til å gjøre selv på eget elektrisk anlegg:

 • Skifte deksel på brytere, stikkontakter og koblingsbokser.
 • Montere og skifte varmeovner hvis de har bevegelig ledning og støpsel.
 • Koble til eller skifte topolede støpsler til og med 25 A, med og uten jording.
 • Koble til eller skifte topolede skjøtekontakter og apparatkontakter til og med 16 A, med og uten jording.
 • Koble til og reparere bordlamper, lampetter og lignende med bevegelige ledninger, herunder også ledningsbrytere.
 • Koble til eller skifte ut lamper som henger i takkrok eller lignende, som er koblet til med kroneklemme eller plugg/stikkontakt. Lampene må ikke være en del av den faste installasjonen.

Exempel på hva du ikke har lov å gjøre selv:

 • Montere og tilkoble Downlights
 • Montere nye stikkkontakter som er infelte
 • sette inn nye sikringer i sikrinsskap.
 • legge opp nye skjulte anlegg.
 • sette opp nye el-punkter som er innebygde

Ikke rør varmekablene

Mange tror de kan spare penger på å legge varmekablene selv, for deretter å be en elektriker om å koble det til det elektriske anlegget i huset. Ikke-faglærte har verken lov å legge, montere eller koble til fastmonterte varmekabler. Det er bare fagfolk som kan gjøre dette.

Unngå forsikringssmell

Er ikke arbeidet fagmessig utført, kan du få varmegang, som igjen kan lede til brann. Hvis forsikringsselskapet kan bevise at det har vært ikke-faglærte på ferde, kan forsikringen forkortes. Da risikerer du å ikke få dekket skadene.

Vi fant andre produkter du kanskje vil like!