Kundeservice

+47 69 00 14 99

-50%

ARCTIC AIR LUFTKJØLER

Special Price kr 498,00 kr 398,40 Vanlig pris kr 990,00
Utsolgt
SKU
1000861

Arctic Air™ er svært enkel å bruke – bare fyll vann på tanken, koble til og nyt! Det er en luftavkjøler med et dampsystem som lar deg skape dine egne friske og kjølige omgivelser. Bare juster viften til ønsket temperatur, og du er ferdig. Når enheten er på, kan vanntanken på 750 ml produsere nok luft til å avkjøle et rom i opptil åtte timer

trustpilot

Produktinformasjon

Er du lei av varme, luftfuktighet og alt omkring deg? Eller er du blitt tvunget avgårde på utenlandsreise til Sahara-ørkenen som du ble tvunget til å betale for, selv om du hater varme? Redd ditt skjøre og lite varmebestandige liv med denne luftkjøleren fra Tvins. Det eneste du trenger er litt vann, så vil de antarktiske vindene fra luftkjøleren blåse kroppen din blåfrossen!

Luftkjøler Kompakt Bærbar er en nødvendig ting for deg som er lei av, eller rett og slett hater, varme. Denne luftkjøleren er svært lett i bruk siden du kun må helle vann i tanken, tilkoble enheten og nyte den kjølige vinden. Luftkjøleren lar deg opprette ditt eget friske og svale miljø på en brøkdel av et sekund. Vanntanken rommer til sammen 750 ml, noe som gir et svalt og friskt miljø i opptil 8 timer. 

Fremdeles ikke overbevist? Enheten har en stillegående og energisparende vifte som sparer både energi og penger. Den har til sammen tre hastighetsinnstillinger og justerbare luftutløp. Den passer til alle jordede uttak, kan kobles til ved hjelp av USB og er klassifisert som et miljøprodukt.

Fakta om Artic Air
  • Avkjøler, fukter og renser luften for å gi maksimal komfort
  • Justerbar termostat med programmerbar timer
  • Lys, lettlest LCD-skjerm
  • 350W Energi-smart kjølestyrke
  • Stillegående og avkjøler opptil 4m²
  • Kompakt og bærbar
  • Virker med alle standarduttak og med USB
  • Fri for Freoner og svært miljøvennlig
Write Your Own Review
DU ANMELDER:ARCTIC AIR LUFTKJØLER
Din vurdering
LED downlight, LEDstriper og LED Lamper til super priser. Norges Beste LED nettbutikk