BELYSNINGSMAST, 7 M, LYSSENSOR, 4X200W

SKU
7771535

Belysningsmast av plug-in modell med manuell vinsj for byggeplasser, veiarbeid, events etc. Utstyrt med 4 stk høyeffektive LED-lyskastere på kun 100W eller 200W, men med samme lysutbytte tilsvarende master med 150W/300W og et total opplyst område på minst 2600 m² ved minimum 5 lux. Lyskasterne kan vinkles individuelt i toppbraketten 360º og hele toppbraketten kan vinkles for å kunne styre lysbildet akkurat dit man vil. Hele masten kan roteres 340º. Strømforsyning via vanlig støpsel med kabellengde på 2 m. Uttak for viderematning med opptil 5 stk master i serie. Belysningen betjenes med knotter for på/av eller lysautomatikk via lyssensor alternativt med astronomisk koblingsur. Ved behov finnes det tilkobling for separat jording foran på operatørpanelet. Innebygd jordfeilbryter for personvern og separat avsikring for hver lyskaster. 4 stk uttrekkbare støtteben. Sikkerhetsanordning for vaierbrudd med sikkerhetsstift. Vogn på hjul med uttrekkbare håndtak for enkel flytting på arbeidsplassen. Transport og flytting kan skje med pallgaffel eller løftestropp. Hele belysningsmasten er galvanisert og pulverlakkert (80μm) for lang levetid. Beskyttelse av spiralkabel.
Utstyrt med vannvater for optimal stabilitet. Sammenslått tar ikke masten større plass enn en pall og man kan dermed laste 33 stk enheter på en lastbil. Vindtestet for 110km/h (30,5 m/s).

 

SPESIFIKASJONER
Effekt 4x200W
Farge temperatur 4000K
Kapslingsklasse IP66
Lysfluks 125200 lm
Mål (LxBxH) Min. 1200x800x2340 mm, Max. 1850x1450x7000 mm
Utførsel Lyssensor
Malmbergs
Din vurdering
xIP-GradIP66
IP-Grader

Forskrift om elektrisk utstyr

§ 12.Dokumentasjon på at sikkerhetskravene er oppfylt

For alt elektrisk utstyr, unntatt komponenter for innbygging i slikt utstyr, skal det foreligge en samsvarserklæring.

Som grunnlag for samsvarserklæringen skal det foreligge en teknisk dokumentasjon som skal gjøre det mulig å vurdere om utstyret er i samsvar med forskriftene. Dokumentasjonen skal i den grad det er nødvendig for vurderingen, dekke det elektriske utstyrets konstruksjon, produksjon og funksjon.

For stikkontaktmateriell for boliger m.v. skal det foreligge et typeprøvingssertifikat fra en prøveinstitusjon akseptert av sentral tilsynsmyndighet istedenfor den tekniske dokumentasjon i foregående ledd. Slikt materiell skal tilfredsstille sikkerhetskravene i norske normer.

Du kan lese mer på dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) sin sider her.

Vi anbefaler alltid og bruke en autorisert elektrikker bedrift til alt arbeid. 

Hva kan du gjøre selv?

Det er begrenset hva du selv kan gjøre på det elektriske anlegget i din bolig. Her finner du en oversikt over det du har lov til å gjøre selv.

Dette har du lov til å gjøre selv på eget elektrisk anlegg:

 • Skifte deksel på brytere, stikkontakter og koblingsbokser.
 • Montere og skifte varmeovner hvis de har bevegelig ledning og støpsel.
 • Koble til eller skifte topolede støpsler til og med 25 A, med og uten jording.
 • Koble til eller skifte topolede skjøtekontakter og apparatkontakter til og med 16 A, med og uten jording.
 • Koble til og reparere bordlamper, lampetter og lignende med bevegelige ledninger, herunder også ledningsbrytere.
 • Koble til eller skifte ut lamper som henger i takkrok eller lignende, som er koblet til med kroneklemme eller plugg/stikkontakt. Lampene må ikke være en del av den faste installasjonen.

Exempel på hva du ikke har lov å gjøre selv:

 • Montere og tilkoble Downlights
 • Montere nye stikkkontakter som er infelte
 • sette inn nye sikringer i sikrinsskap.
 • legge opp nye skjulte anlegg.
 • sette opp nye el-punkter som er innebygde

Ikke rør varmekablene

Mange tror de kan spare penger på å legge varmekablene selv, for deretter å be en elektriker om å koble det til det elektriske anlegget i huset. Ikke-faglærte har verken lov å legge, montere eller koble til fastmonterte varmekabler. Det er bare fagfolk som kan gjøre dette.

Unngå forsikringssmell

Er ikke arbeidet fagmessig utført, kan du få varmegang, som igjen kan lede til brann. Hvis forsikringsselskapet kan bevise at det har vært ikke-faglærte på ferde, kan forsikringen forkortes. Da risikerer du å ikke få dekket skadene.

Kunder som kjøpte dette produktet, kjøpte også
Vi fant andre produkter du kanskje vil like!