Astrour med dimmer og Bluetooth

Astrour med dimmer og Bluetooth – Astrodimmer MM7692

 

Nå kan du enkelt hjelpe kundene dine å unngå lysforurensing, både hjemme og på hytta! Med Astrodimmeren MM7692 fra Micro Matic parat i servicebilen, er du klar når kundene etterspør løsninger som tilfredsstiller de stadig økende kravene om redusert lysforurensing. Lyset på når sola går ned, og av når den står opp – helt automatisk.

Elnr.
 1400043 | 1400044 | 1400045


Astrodimmeren MM7692 Mi.Control er et moderne 2-polt astrour med opptil 150W faseavsnittdimming. Uret er i stor grad en «set-and-forget» løsning, som gir en optimal brukeropplevelse og redusert klimaavtrykk. I tillegg er den svært enkel å montere!

5 raske om Astrodimmer MM762

  • opptil 150W faseavsnitt dimming
  • 2-polet astrour med dimming
  • rask montering i veggboks (bygger kun 20 mm)
  • berøringsbasert styreflate for basisfunksjonalitet: av/på og dim opp/ned
  • integrert Bluetooth 4.2 og styring/ programmering via appen Mi.Control

 

Montering og bruk

Astrodimmeren sørger for automatisk tenning av utelys til ønsket lysnivå ved solnedgang og slukker det ved soloppgang. Uret bygger bare 20 mm inn i veggboksen og er utstyrt med elevatorklemmer for enkel installasjon. Det gjør at uret raskt og effektivt kan monteres i standard veggboks eller med påveggskappe type MTC-VH.

Astrodimmeren kommer i både svart matt og hvit farge.
Mi.Control appstyring

Med integrert Bluetooth programmeres astrodimmeren enkelt i appen Mi.Control, med ønsket funksjonalitet og hendelser, samt ønsket lysnivå for hver hendelse. Appen gir brukeren mulighet til å fjernstyre utelyset innen en rekkevidde på opptil 75 meter fri sikt.
Kommuner krever redusert lysforurensing

Lysforurensing har blitt et alvorlig problem, og flere og flere kommuner i Norge begynner nå å ta dette på alvor. Derfor er det viktig for deg som elektriker å ha produkter på lager, som oppfyller alle kravene som finnes i dag – og som vil komme i fremtiden. Med astrodimmer fra Micro Matic har du mulighet til å selge inn et produkt som er svært enkelt å bruke for kunden din, og som til og med har egen appstyring.