NYHET !! Digitalt wattmeter fra CTM Lyng

Med det brukervennlige digitale wattmeteret fra CTM Lyng har det aldri vært enklere å overvåke energiforbruket.

Det avanserte digitale wattmeteret mTouch® fra CTM Lyng gjør måling av strømforbruk enklere enn noensinne. Utstyrt med en trådløs HAN-leser, kan det brukes både i hjemmet, på hytta og på kontoret.

Strømsparing for alle

mTouch® Energy gir alle muligheten til å overvåke og styre strømforbruket på en enkel måte.

Spesielt utviklet for å være brukervennlig, tilbyr dette produktet en enkel inngang til smartteknologi. Innsikt i strømforbruket gjør det lettere å redusere det.

Enkel installasjon og bruk

mTouch® Energy installeres raskt og enkelt, enten sentralt på kjøkkenet eller ved kaffemaskinen på kontoret. Oppdatert status og historisk forbruk kan leses direkte fra displayet, uten behov for å logge inn i en app. (instalasjon må gjøres av elektrikker)

Still inn ønsket tariff

Med mTouch® Energy kan du stille inn ønsket effekttariff. Brukeren vil motta varsler når forbruket nærmer seg den innstilte tariffen, slik at nødvendige tiltak kan iverksettes for å redusere energiforbruket.

Produktet gir også mulighet for tilkobling av ulike laster, som varmeovner og varmtvannsberedere, via andre mTouch OP-produkter. Dermed kan man koble ut disse enhetene i korte perioder når annet forbruk er høyt, for å unngå å overskride det valgte effektleddet.