Plejd Smart produkter for bedriften

 

Plejd for bedriften

Smart styring av belysning er en selvfølgelig del av bedriftens belysning, for på den måten å skape rom hvor både de ansatte og kunder trives. Med Plejd har smart belysning aldri vært enklere! Vår intuitive app og trådløse teknologi gir maksimal fleksibilitet og kostnadseffektivitet. Installere i hele bygningen på en gang eller begynn i det små og utvid etter behov.

 

All belysning i én app

I tillegg til at du kan styre all belysning på en enkel måte med appen, kan du også konfigurere og endre belysningen etter behov. Opprett og rediger scenarioer, automatisere med tidsfunksjoner og håndtere tilgangen for alle i bedriften. Med Plejd får du total kontroll over belysningen på en enkel og robust måte.

Scenarioer

Opprett belysning som passer i alle situasjoner og kontroller den på en enkel måte fra de vanlige strømbryterne eller appen. Et farvel-scenario som slukker det hele på en enkel måte fra entreen eller det perfekte scenario når kundene setter seg ned til middag. Å styre bedriftens belysning med scenarioer er en selvfølge for å øke effektiviteten og komforten.

Tidsfunksjoner

Å planlegge belysningen med tidsfunksjoner er en enkel måte å øke effektiviteten på i bedriften. Ha faste ukentlige belysningsplaner som gjenspeiler bedriftens åpningstider eller start middagsscenario automatisk når serveringen begynner.

Enkelt og trådløst

Med den trådløse teknologien vår, slipper du å tenke på kostbar legging av strømledninger, for Plejd passer perfekt i både nybygg og ved renovering. Uansett om du starter i det små eller store, så kan du alltid bygge ut systemet på en enkel måte etter behov. Alle enhetene kommuniserer med hverandre og skaper et såkalt mesh for maksimal rekkevidde og stabilitet.

mesh commercial

I trygge hender

HUSK at produktene må instaleres av en autorisert elektrikker. Dette sikrer at du får en smertefri instalasjon og god oppfølging om det skulle være noe på et senere tidspukt.