Utedusj til sommeren

Utedusjen svaler behagelig på varme sommerdager og skaper en nydelig oase i hagen hjemme eller på hytta. Utedusjen er enkel å installere da den er koblet til hageslangen og kun varmes opp ved hjelp av solen. Deilig hverdagsluksus som er både miljøvennlig og økonomisk.

Ta med utedusjen i planleggingen

Mange har allerede begynt med sesongens prosjekter og tenkt på hvilke oppdateringer uteplassen trenger. Uansett om din kunde trenger hjelp og tips om oppfriskning av uteplassen sin, eller planlegging av ny uteplass – ikke glem å ta med utedusjen i planleggingen!

 

Fleksibel plassering

Utedusjen krever ikke separat tank eller strømforsyning, noe som gjør den enkel å plassere og enkel å installere. Dusjen må forankres til noe slik at den ikke velter, for eksempel i et stabilt tredekke som også vil være behagelig å stå på.

Plasser gjerne utedusjen i den mest solrike delen av hagen for å sikre at den fanger opp mest mulig solvarme. Er det basseng eller badestamp i hagen, kan det være lurt å plassere utedusjen ved siden av, selv om det ikke er det mest solrike stedet.

 

Utedusj med fotdusj

Velg med fordel en utedusj med fotdusj. Små og store føtter som løper inn og ut, over nyklippet gress eller grus, hører sommeren til. Med fotdusj unngår man enkelt gress og grus i utebassenget eller inne i huset! Den er egner seg også godt til å fylle opp vannkannen til vanning av sommerblomstene. Fotdusjen på a-collections utedusjmodell går også kun på kaldt vann, slik at det varme vannet ikke sløses unødvendig.


Bestill i nettbutikken

Du kan raskt og enkelt legge inn bestillingen via nettbutikken. Husk at utedusjen er en sesongvare hos oss, og vi selger så langt lageret rekker. Du ser alltid gjeldende saldo og din pris på varesiden når du er pålogget.

 

Vis frem utedusjen i butikken

Ta inn en utstillingsprøve av en utedusj og monter den i butikken.  Ved å presentere produktet i butikken skaper du nysgjerrighet og interesse hos kunden din. Når kunden har bestemt seg, legger du enkelt inn din bestilling via nettbutikken vår.

 

Solar oppvarmet utedusj

Utedusjen er koblet til hageslangen og varmes opp kun ved hjelp av solen. Deilig hverdagsluksus som er både miljøvennlig og økonomisk.

 

Montering 

Utedusjen krever ikke separat tank eller strømforsyning, noe som gjør den enkel å plassere og enkel å installere.

 

Tømming og demontering

Hvis du vet at dusjen ikke skal brukes på tre dager, bør den tappes for vann for å unngå avleiringer. Før vinteren skal utedusjen alltid tømmes for vann, og for å unngå at den fryser i stykker skal den oppbevares frostfritt.