Høy Strømregning?

StrømKontroll™ gir deg oversikt og kontroll over to av de store lastene i hjemmet ditt, varmtvannsberederen og gulvvarmen. For å redusere strømregningen mest effektivt er det viktig både å redusere strømforbruket i de dyre timene av døgnet samt fordele strømforbruket over flere timer. På denne måten reduserer du ikke bare strømprisen du betaler, men også nettleien.

Med StrømKontroll™ fra Futurehome reduserer du strømforbruket ditt med flere tusen kroner i året. I tillegg kan du få 35% av investeringen tilbake fra Enova.

StrømKontroll lar deg styre to av de store lastene i hjemmet ditt enkelt og rett fra mobilen, men dette er bare starten på smarthjemmet ditt. Med Smarthuben og StrømKontroll™ kan du også koble til elbillader, smarte stikkontakter, lysstyring og mye mer som gjør hjemmet enklere, sikrere og smartere.

pakken inneholder

1 stk Smarthub

Hjernen og hjertet i det smarte hjemmet. Smarthuben kobler sammen alle de smarte produktene I hjemmet ditt. Dette er huben som muliggjør energismarte hjem.

1 stk HAN-Sensor

HAN-sensoren måler strømforbruket ditt i sanntid, samtidig som den gir historisk data. Husk å ringe nettlselskapet for å åpne HAN-porten før installasjon.

1 stk Termostat hvit

Termostaten lar deg styre varmen i hjemmet ditt, både fra termostaten og fra appen. Med et tidløst design, som passer rett inn i norske veggbokser, hjelper termostaten deg med å styre varmen på en smart måte.

1 stk 16A reele

Med 16A relé kan du enkelt styre varmtvannsberederen din slik at den ikke varmer opp vannet når det er dyrest strøm. Reléet kan også brukes til brytere eller lignende.

Spar enda mer med smart elbillader.

Dersom du skal eller har installert elbillader i løpet av de siste 20 månedene fra du søker vil du også kunne få støtte fra Enova for denne investeringen. Dette gjelder for elbilladere som kan kobles til Futurehome systemet og styres i Futurehome appen:

Easee lader / Zaptec lader / Defa lader
Enova-støtte for elbillader er en del av Enova sin støtte for smart strømstyring.

her finner du alle dokumenter du trenger, og søknadskjema til ENOVA KLIKK HER

 

KJØP HER