Nye MicroDim ZB250

Dimmeren MicroDim ZB250 kan benyttes i smarthusløsninger med Zigbee 3.0. Dimmeren har svært god monteringsvennlighet, enkel innstilling av boostfunksjon og minimum lysnivå, samt 5 års garanti.

Høy kvalitet

MicroDim ZB250 er en kvalitetsdimmer for LED-lamper med faseavsnittdimming, så vel som glødelamper og halogenlamper. Dimmeren er laget for proffmarkedet og monteringsvennligheten er spesielt godt ivaretatt. LED-lamper inntil 250 W kan kobles til, med en anbefaling på maks 10 stykker på hver dimmer iht. gjeldende norm for LED-lamper.

Smartdimmer med Zigbee

Det er enkelt å koble MicroDim mot andre Zigbee–produkter, og den har alt som skal til for å kunne benyttes i moderne, trådløse smarthusanlegg basert på åpne standarder. Den kan brukes sammen med Phillips Hue, Amazon Echo+, Google home, Samsung SmartThings og mange andre apper fra IoS- eller Android-universet.

Stand alone

MicroDim fungerer også uten å benytte Zigbee-kommunikasjonen, dersom det skulle være ønskelig. Dimmerens betjeningsfunksjon er kjent for de fleste, og skrur lyset på/av ved trykk på knappen, og dimmer lyset opp eller ned ved å vri. «Det er hyggelig å kunne tilby denne smarte dimmeren med Zigbee til markedet», sier Hans Fredrik Rønning, produktsjef for lysstyring hos Micro Matic. «Fra å være en
leverandør av smarthus basert på KNX og proprietære protokoller, er vi nå også med på å gjøre norske bygg smartere med produkter basert på åpne standarder», avslutter han.

 

Husk at du bør benytte en elektriker for å montere alle slike komponenter