7 tips for å forbedre utvendig belysning med LED flomlys

 

LED-lys har vært innovative helt siden introduksjonen på markedet, med god avanserte funksjoner tillater dem at det blir mye forbedring i lysdesign, enten det er innendørs eller utendørs. LED flomlys som utendørs lysarmaturer tilbyr en rekke fordeler der de kan få utsiden av enhver bygning til å virke hyggelig og behagelig.

Her er 7 tips for å forbedre utvendig belysning med LED flomlys.

1. Bruk av led flomlys
Lysdioder finnes i mange forskjellige versjoner å velge mellom. De har flere har fordeler i forhold til tradisjonelle pærer. LED -teknologi er designet med tanke på spesifikke belysningsbehov som tidligere belysningsteknologi ikke har klart å levere.

LED flomlys har en større fordel med å få ønsket lysytelse uavhengig av armaturstørrelse. 

HID-lamper har blitt ansett som en god passform gjennomgående for høy intensitetsbelysning i utendørs miljøer. Men overfor flere ulemper som at armaturet varmes opp for raskt, har hyppige vedlikeholdsproblemer og manglende evne til å jobbe i intense temperaturer tvunget kundene til å søke bedre alternativer, som faktisk er LED.

LED flomlys er kostnadseffektive og energieffektive lys for utvendig belysning. Deres eksepsjonelle og kompakte designfunksjoner lar brukeren eksperimentere med forskjellige lysoppsett. De fleste LED-armaturer tillater ulike integrasjoner i tillegg til å levere belysning av høy kvalitet, noe som gjør dem til et smart valg.

2. Få mer enn ett lys
Det beste lysoppsettet er når flere armaturer kombineres for å jobbe sammen for å bekrefte et bestemt oppsett. De fleste boligeksteriører har flere arkitektoniske og landskapsfunksjoner som trenger oppmerksomhet. Dette er nødvendig både for estetikk og sikkerhet. Et godt opplyst eksteriør avverger også kriminelle. Stien som fører til inngangen og de omkringliggende boligbygningene trenger et skikkelig lysoppsett, som kan være lagdelt med flomlys. En enkelt flomlysarmatur dekker kanskje ikke alle slike aspekter, så flere armaturer med samme eller forskjellige spesifikasjon hjelper deg med å sette opp utformingen effektivt. Dette kan være gunstig for nabolaget så vel som eiendomseieren.

3. Lagdeling
Utendørs oppsett krever lett lagdeling like mye interiør. Lagdeling forbedrer atmosfæren på utsiden av enhver bygning. Det hjelper med å sette et signaturoppsett som er spesifikt for en bygning. Lagdeling av lys kan gjøres ved å bruke forskjellige flomlysarmaturer med forskjellige spesifikasjoner.

Ikke bare for å oversvømme hele området med lys, de kan myke opp et bestemt område, løfte opp en rad med trær eller belyse blomsterbedene rundt huset. Disse teknikkene får utsiden til å se ikke bare trygt og lyst ut, men hyggelig å se og gå rundt også.

4. Landskapsbelysning, fasadebelysning
Landskapsbelysning er en måte å forklare lagdeling av lys ved hjelp av flomlys. Ethvert eksteriør med et stort land som omgir det med distinkte landskapstrekk kan utnyttes ved hjelp av flomlysarmaturer.

Flomlys har justerbare strålevinkler fra 0 til 120 grader.

For fasadebelysning er spesifikke fasadeflomlys tilgjengelig, som kan kobles sammen med veggpakker og andre lys for å lyse opp alle viktige områder eller funksjoner rundt utsiden.

5. Bruk bevegelsessensorer
LED flomlys er integrerende med fotoceller og bevegelsessensorer. Dette er en intelligent funksjon ettersom disse lysene ikke fungerer døgnet rundt, men på bestemte tider på dagen, spesielt om natten. Bevegelsessensorer er hovedsakelig av to grunner, energibesparelser og sikkerhet. Med generell belysning er det viktig å merke seg at noen områder bare krever lys på bestemte timer eller for et ekstra lag med sikkerhet. Bevegelsessensorflomlys oppdager bevegelse innen en radius på 1 m og lyser umiddelbart. De krever ingen oppstart eller nedkjølingstid.

6. Dekorative flomlys
Disse flomlysene er en bestemt kategori flomlys med estetisk tiltalende design, samtidig som de er like funksjonelle som andre flomlys. Den ytre finishen består av et belagt materiale som gir et slank utseende med en smal eller bred strålespredning. Disse lysene er egnet for å bygge eksteriør som kinoer, gamle bygninger, kontorer, museer og hjem.

7. Bruk et spredt objektiv
Et spredt objektiv er et flomlys tilbehør som, når det er festet foran linsen, sprer strålen enda bredere og jevnt over et stort overflateareal, dette tillater å rette lyset i en bestemt retning og er faktisk ganske nyttig i kommersielle områder.

 

vær kreativ med lys, tør og gjøre noe anderledes. tenk nytt og prøv deg frem. Se hvor fint det kan bli ved små enkle grep