Tryggere hjem med ELKO Smart røykvarsler

ELKO Smart er en smart, batteridrevet røykvarsler med et elegant design som gir enda bedre kontroll og trygghet i hjemmet. Den benytter seg av Zigbee-kommunikasjon og kan seriekobles for å øke sikkerheten ytterligere.

Batteriet har hele 10 års levetid, slik at man slipper å tenke på det årlige batteriskiftet. Dette reduserer risikoen for at røykvarsleren henger i taket med utladede batterier, noe som utgjør en stor sikkerhetsrisiko i norske hjem.

Optisk og termisk sensor

Røykvarsleren har både optisk og termisk sensor, og kan dermed både se røykutvikling og føle varmestigning. Dersom man skal lage mat som genererer mye matos, kan varsleren settes i 10 minutters stillemodus. Stillemodusen kan også aktiveres når alarmen først er utløst. Dette går ikke på bekostning av sikkerheten, ettersom stillemodusen overstyres av de termiske sensorene hvis de fanger opp temperaturstigning.

ELKO Smart røykvarsler er en del av ELKO Smart-porteføljen og er kompatibel med ELKO SmartHUB. Den kan enkelt seriekobles med flere røykvarslere og andre smarte enheter for å øke sikkerheten ytterlige. Man kan også legge inn automasjoner som at lysene i hele huset blinker når alarmen går, eller at alt lys skrus på langs en evakueringsrute dersom alarmen utløses om natten. Alarmen har i tillegg en lysstripe som blinker rødt ved varsling for å ta hensyn til de med nedsatt hørsel.

Røykvarsleren er synlig i ELKO Smart-appen og sender varsel til kundens mobil når alarmen går.

Nett og elegant

ELKO Smart røykvarsler monteres raskt og enkelt i tak, og du kan finjustere posisjonen etter at den er montert. Den er liten og nett og bygger bare 3,3 cm ned fra taket.

Røykvarsleren har et lekkert og tidløst design med rene linjer og et moderne preg. Dermed glir den sømløst og elegant inn i interiøret i alle norske hjem.