Unilamps Gyro – kanskje den eneste downlighten du trenger

Unilamps Gyro – kanskje den eneste downlighten du trenger

 
Fremtidsrettet, usedvanlig monteringsvennlig, av høy kvalitet – og til en rimelig pris. Når leverandøren Unilamp kaller Gyro GO! en universaldownlight, så mener de det. – Vi vil gå så langt som å si at du ikke trenger noen andre enn denne, sier markedssjef Ståle Brandt.
 

DOWNLIGHT GYRO GO! SIXPACK


  

DETTE ER KVALITETENE

En skikkelig downlight må ha en knallbra LED-chip, presis fargegjengivelse, og kunne dimme langt ned. Unilamps Gyro leverer på alle fronter.

– Den har RA >90 og dimmer selvsagt uten flimmer. Du kan også dimme den ned og tenne den ekstremt lavt, under 2 prosent. I tillegg kjører vi amplitude-dimming som standard for å møte de nye BREEAM-kravene. Derfor gjør at den også er fremtidsretta, sier markedssjefen. 
I tillegg kan Gyro skilte med både høyt lumenutbytte – over 700 – og en imponerende levetid.

– Vi oppgir en levetid på 50 000 timer, men det er ved en omgivelsestemperatur på 50 grader, ikke de vanlige 25. Så dersom du halverer den temperaturen, som er et typisk vanlig rom, kan du regne med dobbel levetid.
 

KAN BRUKES OVERALT

Men det er mer enn de tekniske lysspesifikasjonene som gjør Gyro til en sikker vinner for både elektrikere og sluttbrukere.

– Dette er jo på alle måter en universaldownlight. Den kan vinkles i alle retninger, og den kan vippes 25 grader. Det gir høy fleksibilitet og mange bruksområder.

Noe annet som gir Gyro en unik universalitet, er motstandsdyktigheten mot både høye og lave temperaturer. Det gjør at den kan brukes både ute i kulda og inne i varme rom.

– Du trenger ingen downlightboks med denne. Den har en avdekning som gjør at den fint tåler å ligge under flere lag med isolasjon. Vi bruker lakkering for utendørsbruk og rustfrie fjærer.  Den dekker rett og slett alle behov, ute som inne, sier Brandt.
 
 

– FABELAKTIG MONTERINGSVENNLIG

Gyro gjør ikke bare elektrikeres jobb enkel ved at den kan brukes overalt. Den er også svært enkelt å montere.

– Jeg vil si fabelaktig. Den har integrert strekkavlaster i lokket, sånn at når du kobler kabelen inn og ut, så bare knepper du på lokket. I tillegg er selve LED-driveren spesielt liten, som gir deg god koblingsplass. Ønsker du å kjøre korrugerte rør, finnes det også tilbehør som tar 2 16mm, så alt ligger til rette for at dette skal være så enkelt som det får blitt, sier Brandt.

Og Unilamp har tenkt på alt denne gangen. Ikke bare får du knallbra spesifikasjoner til en trivelig pris, til og med emballasjen er praktisk.

– Her får du 6 stykker i en solid eske. Der holder produktene seg godt, og tåler å bli rota litt med. LEDonline.no har den beste prisen på desse settene.
se modellen her KLIKK HER