Termostat fra Varmecomfort med Homey støtte

Varmecomfort Comforttemp 880 OLED termostaten er den ultimative løsningen for komfortabel oppvarming og energieffektivitet i hjemmet ditt. Denne avanserte termostaten er utstyrt med en rekke imponerende funksjoner som gjør det enkelt å styre temperaturen i rommet nøyaktig etter dine behov.

Med en innebygd romføler og en gulvføler (som følger med), kan Comforttemp 880 OLED tilpasse oppvarmingen etter både luft- og gulvtemperaturen, noe som sikrer optimal komfort uansett årstid. Og hvis du ønsker enda mer presis kontroll, kan termostaten enkelt kobles til en ekstern trådløs sensor (selges separat).

Denne termostaten tar også hensyn til miljøet med sitt 24/7 ukentlige programtidsur, som lar deg planlegge oppvarmingen i tråd med din daglige rutine. Og med en imponerende 2 timers backup for strømbrudd, kan du være trygg på at innstillingene dine ikke går tapt selv om strømmen skulle svikte.

Det beste av alt er at du kan styre Comforttemp 880 OLED termostaten med bekvemmeligheten av din egen smarttelefon eller nettbrett ved hjelp av EcoControll-appen. Dette gjør det mulig å programmere og overvåke temperaturen i hjemmet ditt uansett hvor du er, slik at du alltid kan komme hjem til et varmt og koselig miljø.

Med Varmecomfort Comforttemp 880 OLED får du ikke bare overlegen komfort og effektivitet, men også en praktisk og brukervennlig løsning for å holde hjemmet ditt varmt og behagelig året rundt.

Med et 24/7 ukentlig programtidsur, og backup for strømbrudd, er termostaten i samsvar med deriktivet om miljøvennlig design EU2015 / 1188. Bruk en smarttelefon eller nettbrett med eco-Control App for å programmere termostaten. Talks with Homey

Denne termostaten får du i Sort, hvit og kremhvit.