Unilamp Bluedim

Bluetooth universal dimmer basert på BLE, Bluetooth Low Energy med mesh funksjonalitet. 1-pol, tilkobles 1 fase uten null leder. Mulighet for å sette opp Astrour, timere, scenarier, gruppering. Alle enheter drevet av 230V snakker med hverandre og øker rekkevidden. BlueDim dimmeren kan styres via en kostnadsfri app for mobiltelefon/nettbrett. Om man ønsker å utvide rekkevidden til utenfor huset er det tilgjengelig en Gateway BLE/WiFi. Dette gjøre det mulig å tilkoble komponentene til WiFi for appstyring via internett. Dette vil også øke rekkevidde internt i hus/hytte og for fjernstyring fra hele verden. Dimmeren kan dimme LED laster opp til 200W. Passer inn i standard veggboks og er kompatibel med Elko rammer. Se vår guide her.

BlueDim er vårt nye kostnadseffektive styringssystem BlueDim. Dette er basert på BLE, Bluetooth Low Energy med Mesh-funksjonalitet. Det vil si at alle enheter som er drevet av 230V snakker med hverandre og øker rekkevidden. BlueDim-komponentene kan styres via en kostnadsfri app for moblitelefoner/nettbrett. Om man ønsker å utvide rekkevidden til utenfor huset, lanseres BlueDim med en valgfri Gateway BLE/WiFi. Denne følger med i startkittet. Dette gjør det mulig å tilkoble komponentene til WiFi for appstyring via internett. Dette både for å øke rekkevidde internt i hus/hytte og for fjernstyring fra hele verden. Gateway gjør det også mulig å integrere BlueDim med andre kommersielle styringssystemer. Se vår guide her.

I BlueDim programmet finnes:
– Universaldimmer trykk/vri eller infellt dimmer – begge disse skal kun tilkobles faseleder ikke N leder. Forkant/bakkant dimming.
– Innfelt bryter – 2pol 8A
– Trådløse brytere/dimmere 1, 2 eller 4 kanal (55×55 passer i RS/Plus/Exxact hvit/sort)
– Smartplugger av/på – dim
– Trådløs Gateway BLE/WiFi i meget kompakt format
– Kostnadsfri app for iOS og Android med:
– brukernavn/passord for kopiering av instillinger
– Astrour og timere
– Gruppering / Scenariostyring
– Fininnstilling av min/max på dimmere
– meget enkel selvsøkende tilkobling av enheter

BlueDim systemet har støtte for talestyring når Gateway er tilkoblet.

For å få knyttet BlueDim og Google Home sammen så søker du enkelt opp BlueDim under nye enheter eller «actions» .
For å få knyttet sammen BlueDim og Alexa så søker du enkelt opp BlueDim under «skills and games».

Med BlueDim kan du fjernstyre lyset ditt fra hvor som helst i verden.

Last ned vår BlueDim app for å få full oversikt.


Last ned BlueDim for iOS.

Last ned BlueDim for Android.

Klikk her for å se produktene