LILLESAND-27 Vegglampe, 10W,2700K, IP65

SKU
3102566

La oss introdusere deg for LILLESAND-27 vegglampen: en sofistikert belysningsløsning som gir deg full kontroll over lysvinkelen. Med en kraftig 10W lysstyrke og en varm 2700K fargetemperatur, skaper denne lampen en innbydende atmosfære uansett hvor den monteres. Enten det er på husveggen, terrassen eller inngangspartiet, legger den til et snev av eleganse og funksjonalitet.

Den kompakte kubeformen til LILLESAND-27 gjør den til et tidløst tillegg til ethvert utendørsrom. Men det som virkelig skiller denne lampen fra andre, er dens evne til å endre lysvinkelen etter behov. Med muligheten til å justere opp- og nedlysets retning, kan du skape akkurat den belysningen du ønsker, enten det er rettet mot en spesifikk område eller for å skape stemning.

Ikke bare er LILLESAND-27 funksjonell, den er også enkel å montere takket være muligheten for både åpen og skjult kabling. Med sin IP65-klassifisering er den også bygget for å tåle tøffe værforhold, slik at du kan nyte den vakre belysningen året rundt uten bekymringer.

Enten du ønsker å fremheve arkitektoniske detaljer eller skape en innbydende atmosfære, gir LILLESAND-27 vegglampen deg muligheten til å tilpasse belysningen akkurat slik du vil.

Din vurdering
FargeSort

Forskrift om elektrisk utstyr

§ 12.Dokumentasjon på at sikkerhetskravene er oppfylt

For alt elektrisk utstyr, unntatt komponenter for innbygging i slikt utstyr, skal det foreligge en samsvarserklæring.

Som grunnlag for samsvarserklæringen skal det foreligge en teknisk dokumentasjon som skal gjøre det mulig å vurdere om utstyret er i samsvar med forskriftene. Dokumentasjonen skal i den grad det er nødvendig for vurderingen, dekke det elektriske utstyrets konstruksjon, produksjon og funksjon.

For stikkontaktmateriell for boliger m.v. skal det foreligge et typeprøvingssertifikat fra en prøveinstitusjon akseptert av sentral tilsynsmyndighet istedenfor den tekniske dokumentasjon i foregående ledd. Slikt materiell skal tilfredsstille sikkerhetskravene i norske normer.

Du kan lese mer på dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) sin sider her.

Vi anbefaler alltid og bruke en autorisert elektrikker bedrift til alt arbeid. 

Hva kan du gjøre selv?

Det er begrenset hva du selv kan gjøre på det elektriske anlegget i din bolig. Her finner du en oversikt over det du har lov til å gjøre selv.

Dette har du lov til å gjøre selv på eget elektrisk anlegg:

 • Skifte deksel på brytere, stikkontakter og koblingsbokser.
 • Montere og skifte varmeovner hvis de har bevegelig ledning og støpsel.
 • Koble til eller skifte topolede støpsler til og med 25 A, med og uten jording.
 • Koble til eller skifte topolede skjøtekontakter og apparatkontakter til og med 16 A, med og uten jording.
 • Koble til og reparere bordlamper, lampetter og lignende med bevegelige ledninger, herunder også ledningsbrytere.
 • Koble til eller skifte ut lamper som henger i takkrok eller lignende, som er koblet til med kroneklemme eller plugg/stikkontakt. Lampene må ikke være en del av den faste installasjonen.

Exempel på hva du ikke har lov å gjøre selv:

 • Montere og tilkoble Downlights
 • Montere nye stikkkontakter som er infelte
 • sette inn nye sikringer i sikrinsskap.
 • legge opp nye skjulte anlegg.
 • sette opp nye el-punkter som er innebygde

Ikke rør varmekablene

Mange tror de kan spare penger på å legge varmekablene selv, for deretter å be en elektriker om å koble det til det elektriske anlegget i huset. Ikke-faglærte har verken lov å legge, montere eller koble til fastmonterte varmekabler. Det er bare fagfolk som kan gjøre dette.

Unngå forsikringssmell

Er ikke arbeidet fagmessig utført, kan du få varmegang, som igjen kan lede til brann. Hvis forsikringsselskapet kan bevise at det har vært ikke-faglærte på ferde, kan forsikringen forkortes. Da risikerer du å ikke få dekket skadene.

Vi fant andre produkter du kanskje vil like!