Myggjager Thermacell med LEDlys

SKU
45173
På lager

Myggjager Thermacell med LEDlys

Thermacell ble BEST I TEST og var eneste produkt som fikk TERNINGSKAST 6 for beste myggprodukt på vg.no sommeren 2019! Det er samme luktematte i vår Thermacell som produktet VG testet.

Thermacell ble BEST I TEST og var eneste produkt som fikk TERNINGSKAST 6 for beste myggprodukt på vg.no sommeren 2019! Det er samme luktematte i vår Thermacell som produktet VG testet.
 
 

Tek.no har testet myggprodukter og ga Thermacell score 9/10! Det er samme luktematte i vår Thermacell som produktet Tek.no testet.

Her kan du lese testen til Tek.no

 
Thermacell myggjager Campinglanterne passer perfekt på tur, camping, jakt, fisketur og friluftsliv. Den fungerer både som myggjager og lykt!
 
Som myggjager er den meget effektiv og gir opptil 20m2 beskyttelsessone så du slipper unna mygg, knott og andre flyvende insekter! Full effekt oppnås etter ca 10 minutter. Med Thermacell Campinglanterne slipper du å smøre deg med kremer, eller spraye deg med illeluktende sprayer! Den er lydløs og luktfri, og det er også en stor fordel for deg med kjæledyr! Luktmatten (som følger med) inneholder et middel som er svært ubehagelig for mygg så derfor holder den seg unna. Ved normalt bruk er det ikke skadelig for verken husdyr eller mennesker. Den benytter ingen åpen flamme, og skal kun brukes utendørs.
 
Lykten har 220 lumen LED-lys og fire ulike lysinnstillinger: lav, medium, høy og SOS-funksjon. Campinglanternen er veldig enkel å ta med seg, har ingen åpen flamme og den kan henges opp. Lyset og myggjageren kan brukes uavhengig av hverandre.
 
Thermacell Campinglanterne er veldig enkel i bruk. Det eneste du må gjøre er å bytte refill (gasspatron og matte). Det følger med en gasspatron og tre luktmatter som tilsammen gir ca 12 timers bruk. Batterier kjøpes separat (AA-batteri, varenr. 40166).
 
Mål diameter topp 8cm. Mål diameter bunn 11cm. Høyde 18cm. Egenvekt ca 360 gram. Farge blå.
Din vurdering

Forskrift om elektrisk utstyr

§ 12.Dokumentasjon på at sikkerhetskravene er oppfylt

For alt elektrisk utstyr, unntatt komponenter for innbygging i slikt utstyr, skal det foreligge en samsvarserklæring.

Som grunnlag for samsvarserklæringen skal det foreligge en teknisk dokumentasjon som skal gjøre det mulig å vurdere om utstyret er i samsvar med forskriftene. Dokumentasjonen skal i den grad det er nødvendig for vurderingen, dekke det elektriske utstyrets konstruksjon, produksjon og funksjon.

For stikkontaktmateriell for boliger m.v. skal det foreligge et typeprøvingssertifikat fra en prøveinstitusjon akseptert av sentral tilsynsmyndighet istedenfor den tekniske dokumentasjon i foregående ledd. Slikt materiell skal tilfredsstille sikkerhetskravene i norske normer.

Du kan lese mer på dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) sin sider her.

Vi anbefaler alltid og bruke en autorisert elektrikker bedrift til alt arbeid. 

Hva kan du gjøre selv?

Det er begrenset hva du selv kan gjøre på det elektriske anlegget i din bolig. Her finner du en oversikt over det du har lov til å gjøre selv.

Dette har du lov til å gjøre selv på eget elektrisk anlegg:

  • Skifte deksel på brytere, stikkontakter og koblingsbokser.
  • Montere og skifte varmeovner hvis de har bevegelig ledning og støpsel.
  • Koble til eller skifte topolede støpsler til og med 25 A, med og uten jording.
  • Koble til eller skifte topolede skjøtekontakter og apparatkontakter til og med 16 A, med og uten jording.
  • Koble til og reparere bordlamper, lampetter og lignende med bevegelige ledninger, herunder også ledningsbrytere.
  • Koble til eller skifte ut lamper som henger i takkrok eller lignende, som er koblet til med kroneklemme eller plugg/stikkontakt. Lampene må ikke være en del av den faste installasjonen.

Exempel på hva du ikke har lov å gjøre selv:

  • Montere og tilkoble Downlights
  • Montere nye stikkkontakter som er infelte
  • sette inn nye sikringer i sikrinsskap.
  • legge opp nye skjulte anlegg.
  • sette opp nye el-punkter som er innebygde

Ikke rør varmekablene

Mange tror de kan spare penger på å legge varmekablene selv, for deretter å be en elektriker om å koble det til det elektriske anlegget i huset. Ikke-faglærte har verken lov å legge, montere eller koble til fastmonterte varmekabler. Det er bare fagfolk som kan gjøre dette.

Unngå forsikringssmell

Er ikke arbeidet fagmessig utført, kan du få varmegang, som igjen kan lede til brann. Hvis forsikringsselskapet kan bevise at det har vært ikke-faglærte på ferde, kan forsikringen forkortes. Da risikerer du å ikke få dekket skadene.

Kunder som kjøpte dette produktet, kjøpte også
Vi fant andre produkter du kanskje vil like!