Skrivebords Lampe med Blåtann høytaler og RGB lys

SKU
204903

Utrolig stilig Bordlampe med Blåtann høytaler og RGB fargelys. 

✔ BEHAGELIG LYS: Mykt og stabilt og ikke-flimrende LED-bordlys gir lysstyrke uten hardhet, eliminerer belastning på øynene og tretthet, slik at du kan glede deg over det du gjør lenger. Velg mellom tre tilpassede lysstyrkenivåer for å lese, jobbe, studere eller slappe av.
✔ Justeringer med flere vinkler for optimalisert belysning: Bygget med en fleksibel og bøybar lampehals for enkel lysvinkeljustering. Still inn skyggen for å gi den beste belysningen med en enkel vri eller sving
✔ TILKOBLING OVER BLUETOOTH: Innebygd Bluetooth-høyttaler utstyrt med avansert teknologi gir jevn forbindelse med enheten din opp til 10 m arbeidsområde, kompatibel med de fleste Bluetooth-aktiverte enheter iPad iPhone Samsung HTC Sony Nokia etc.
✔ USB LADING: Lad opp enhetene dine via den innebygde 5V / 1A USB-utgangen, hold smarttelefonen innen rekkevidde mens du lader.
✔ 256 Fargeskiftende LED-lamper for ditt valg: Bluetooth-høyttalers nattlys med 256 farger, bla gjennom totalt 256 farger og få alltid den mest passende lysmodusen for enhver anledning.

Din vurdering

Forskrift om elektrisk utstyr

§ 12.Dokumentasjon på at sikkerhetskravene er oppfylt

For alt elektrisk utstyr, unntatt komponenter for innbygging i slikt utstyr, skal det foreligge en samsvarserklæring.

Som grunnlag for samsvarserklæringen skal det foreligge en teknisk dokumentasjon som skal gjøre det mulig å vurdere om utstyret er i samsvar med forskriftene. Dokumentasjonen skal i den grad det er nødvendig for vurderingen, dekke det elektriske utstyrets konstruksjon, produksjon og funksjon.

For stikkontaktmateriell for boliger m.v. skal det foreligge et typeprøvingssertifikat fra en prøveinstitusjon akseptert av sentral tilsynsmyndighet istedenfor den tekniske dokumentasjon i foregående ledd. Slikt materiell skal tilfredsstille sikkerhetskravene i norske normer.

Du kan lese mer på dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) sin sider her.

Vi anbefaler alltid og bruke en autorisert elektrikker bedrift til alt arbeid. 

Hva kan du gjøre selv?

Det er begrenset hva du selv kan gjøre på det elektriske anlegget i din bolig. Her finner du en oversikt over det du har lov til å gjøre selv.

Dette har du lov til å gjøre selv på eget elektrisk anlegg:

 • Skifte deksel på brytere, stikkontakter og koblingsbokser.
 • Montere og skifte varmeovner hvis de har bevegelig ledning og støpsel.
 • Koble til eller skifte topolede støpsler til og med 25 A, med og uten jording.
 • Koble til eller skifte topolede skjøtekontakter og apparatkontakter til og med 16 A, med og uten jording.
 • Koble til og reparere bordlamper, lampetter og lignende med bevegelige ledninger, herunder også ledningsbrytere.
 • Koble til eller skifte ut lamper som henger i takkrok eller lignende, som er koblet til med kroneklemme eller plugg/stikkontakt. Lampene må ikke være en del av den faste installasjonen.

Exempel på hva du ikke har lov å gjøre selv:

 • Montere og tilkoble Downlights
 • Montere nye stikkkontakter som er infelte
 • sette inn nye sikringer i sikrinsskap.
 • legge opp nye skjulte anlegg.
 • sette opp nye el-punkter som er innebygde

Ikke rør varmekablene

Mange tror de kan spare penger på å legge varmekablene selv, for deretter å be en elektriker om å koble det til det elektriske anlegget i huset. Ikke-faglærte har verken lov å legge, montere eller koble til fastmonterte varmekabler. Det er bare fagfolk som kan gjøre dette.

Unngå forsikringssmell

Er ikke arbeidet fagmessig utført, kan du få varmegang, som igjen kan lede til brann. Hvis forsikringsselskapet kan bevise at det har vært ikke-faglærte på ferde, kan forsikringen forkortes. Da risikerer du å ikke få dekket skadene.

Kunder som kjøpte dette produktet, kjøpte også
Vi fant andre produkter du kanskje vil like!