Termostat Varmecomfort Comforttemp 840 Hvit

SKU
5410630
På lager

Termostat Varmecomfort Comforttemp 840 Hvit

 • Termostaten har intern føler og gulvføler med max/min begrensning
 • Kan tilkobles via app via Bluetooth
 • Innebygget ur for regulering av dag og natt temperatur

Varmecomfort Comforttemp 840 er den ideelle løsningen for å kontrollere gulv- og romvarme på en intelligent og effektiv måte. Denne avanserte termostaten er utviklet med tanke på både komfort og brukervennlighet, og den er utstyrt med funksjoner som gjør det enkelt å oppnå ønsket temperatur i hjemmet ditt.

Med Comforttemp 840 får du en termostat med innebygde rom- og gulvfølere, noe som sikrer presis og nøyaktig regulering av temperaturen. Du kan også koble til en ekstern trådløs sensor (selges separat) for enda mer skreddersydd kontroll over oppvarmingen.

Termostaten er designet med hensyn til miljøet, med et 24/7 ukentlig programtidsur som lar deg planlegge oppvarmingen i tråd med din daglige rutine. Og med en backup for strømbrudd kan du være sikker på at innstillingene dine ikke går tapt selv om strømmen skulle svikte.

Med Comforttemp 840 kan du enkelt programmere og styre termostaten fra din smarttelefon eller nettbrett ved hjelp av EcoControl-appen. Dette gir deg full kontroll over temperaturen i hjemmet ditt uansett hvor du befinner deg.

Termostaten har også et innebygd ur for regulering av dag- og natttemperaturer, noe som gjør det enda enklere å tilpasse oppvarmingen etter dine behov og preferanser.

Med Comforttemp 840 får du ikke bare en pålitelig og effektiv termostat, men også en enhet som er enkel å bruke og som gir deg full kontroll over ditt hjemmemiljø.

Din vurdering
FargeHvit

Forskrift om elektrisk utstyr

§ 12.Dokumentasjon på at sikkerhetskravene er oppfylt

For alt elektrisk utstyr, unntatt komponenter for innbygging i slikt utstyr, skal det foreligge en samsvarserklæring.

Som grunnlag for samsvarserklæringen skal det foreligge en teknisk dokumentasjon som skal gjøre det mulig å vurdere om utstyret er i samsvar med forskriftene. Dokumentasjonen skal i den grad det er nødvendig for vurderingen, dekke det elektriske utstyrets konstruksjon, produksjon og funksjon.

For stikkontaktmateriell for boliger m.v. skal det foreligge et typeprøvingssertifikat fra en prøveinstitusjon akseptert av sentral tilsynsmyndighet istedenfor den tekniske dokumentasjon i foregående ledd. Slikt materiell skal tilfredsstille sikkerhetskravene i norske normer.

Du kan lese mer på dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) sin sider her.

Vi anbefaler alltid og bruke en autorisert elektrikker bedrift til alt arbeid. 

Hva kan du gjøre selv?

Det er begrenset hva du selv kan gjøre på det elektriske anlegget i din bolig. Her finner du en oversikt over det du har lov til å gjøre selv.

Dette har du lov til å gjøre selv på eget elektrisk anlegg:

 • Skifte deksel på brytere, stikkontakter og koblingsbokser.
 • Montere og skifte varmeovner hvis de har bevegelig ledning og støpsel.
 • Koble til eller skifte topolede støpsler til og med 25 A, med og uten jording.
 • Koble til eller skifte topolede skjøtekontakter og apparatkontakter til og med 16 A, med og uten jording.
 • Koble til og reparere bordlamper, lampetter og lignende med bevegelige ledninger, herunder også ledningsbrytere.
 • Koble til eller skifte ut lamper som henger i takkrok eller lignende, som er koblet til med kroneklemme eller plugg/stikkontakt. Lampene må ikke være en del av den faste installasjonen.

Exempel på hva du ikke har lov å gjøre selv:

 • Montere og tilkoble Downlights
 • Montere nye stikkkontakter som er infelte
 • sette inn nye sikringer i sikrinsskap.
 • legge opp nye skjulte anlegg.
 • sette opp nye el-punkter som er innebygde

Ikke rør varmekablene

Mange tror de kan spare penger på å legge varmekablene selv, for deretter å be en elektriker om å koble det til det elektriske anlegget i huset. Ikke-faglærte har verken lov å legge, montere eller koble til fastmonterte varmekabler. Det er bare fagfolk som kan gjøre dette.

Unngå forsikringssmell

Er ikke arbeidet fagmessig utført, kan du få varmegang, som igjen kan lede til brann. Hvis forsikringsselskapet kan bevise at det har vært ikke-faglærte på ferde, kan forsikringen forkortes. Da risikerer du å ikke få dekket skadene.

Vi fant andre produkter du kanskje vil like!