Unilamp EcoLED Maxi PC sensor IP21

SKU
3305833
På lager
EcoLED Maxi PC sensor IP21
EcoLED Maxi Sensor er en ny stor multifunksjonell armatur med kraftig lysstyrke. Armaturen har innebygget HF sensor med innstillinger for rekkevidde, etterlystid og dagslysbegrensning.

Beskrivelse

På alle EcoLED Maxi kan man stille inn max lysstyrke for beste fleksibilitet. Man kan velge mellom 2000, 1500 eller 1000 lumen som max lys. Dette tilsvarer 2x26W, 2x18W eller 1x26W kompaktlysrør. 

Enkelt, verktøyløst bytte av LED plate med alle komponenter for enkel service. EcoLED Maxi Sensor leveres i ulike utførelser, IP21 eller IP44, aluminium eller polykarbonat og i alternativer med eller uten sensor. Armaturen er i samme familie og formspråk som EcoLED 12W.

Armaturen kan med sin sensor styre andre armaturer i EcoLED serien (Master/Slave funksjon). Det kan sammenkobles maksimalt 25 armaturer, med eller uten sensor, i en styringgsgruppe. Grunnlys (uten deteksjon av bevegelse) kan stilles til 50%,25% eller 0 av max lyset. 
LED platen har innebygget LED driver og sensor, slik at ved et verktøyløst bytte så skiftes alle komponenter enkelt i armaturen. LED platen er hengslet og tilkoblingen til koblingspunktet i armaturstammen er med isolert hurtigklemme.

Produkt data

Spenning 240V
LED effekt 23W
Totaleffekt 28W
Lysstyrke 2000/1500/1000 lumen
Tetthetsgrad IP21
Levetid 50.000 timer L70
Dimbar Step dim
Ra 83
Fargetemperatur 3000 K
Lyskilde LED
Diameter 380 mm
Høyde 110 mm
Isolasjonsklasse Klasse II
Familie EcoLED

Produkt nedlastinger

Unilamp
Din vurdering
xIP-GradIP44
IP-Grader

Forskrift om elektrisk utstyr

§ 12.Dokumentasjon på at sikkerhetskravene er oppfylt

For alt elektrisk utstyr, unntatt komponenter for innbygging i slikt utstyr, skal det foreligge en samsvarserklæring.

Som grunnlag for samsvarserklæringen skal det foreligge en teknisk dokumentasjon som skal gjøre det mulig å vurdere om utstyret er i samsvar med forskriftene. Dokumentasjonen skal i den grad det er nødvendig for vurderingen, dekke det elektriske utstyrets konstruksjon, produksjon og funksjon.

For stikkontaktmateriell for boliger m.v. skal det foreligge et typeprøvingssertifikat fra en prøveinstitusjon akseptert av sentral tilsynsmyndighet istedenfor den tekniske dokumentasjon i foregående ledd. Slikt materiell skal tilfredsstille sikkerhetskravene i norske normer.

Du kan lese mer på dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) sin sider her.

Vi anbefaler alltid og bruke en autorisert elektrikker bedrift til alt arbeid. 

Hva kan du gjøre selv?

Det er begrenset hva du selv kan gjøre på det elektriske anlegget i din bolig. Her finner du en oversikt over det du har lov til å gjøre selv.

Dette har du lov til å gjøre selv på eget elektrisk anlegg:

 • Skifte deksel på brytere, stikkontakter og koblingsbokser.
 • Montere og skifte varmeovner hvis de har bevegelig ledning og støpsel.
 • Koble til eller skifte topolede støpsler til og med 25 A, med og uten jording.
 • Koble til eller skifte topolede skjøtekontakter og apparatkontakter til og med 16 A, med og uten jording.
 • Koble til og reparere bordlamper, lampetter og lignende med bevegelige ledninger, herunder også ledningsbrytere.
 • Koble til eller skifte ut lamper som henger i takkrok eller lignende, som er koblet til med kroneklemme eller plugg/stikkontakt. Lampene må ikke være en del av den faste installasjonen.

Exempel på hva du ikke har lov å gjøre selv:

 • Montere og tilkoble Downlights
 • Montere nye stikkkontakter som er infelte
 • sette inn nye sikringer i sikrinsskap.
 • legge opp nye skjulte anlegg.
 • sette opp nye el-punkter som er innebygde

Ikke rør varmekablene

Mange tror de kan spare penger på å legge varmekablene selv, for deretter å be en elektriker om å koble det til det elektriske anlegget i huset. Ikke-faglærte har verken lov å legge, montere eller koble til fastmonterte varmekabler. Det er bare fagfolk som kan gjøre dette.

Unngå forsikringssmell

Er ikke arbeidet fagmessig utført, kan du få varmegang, som igjen kan lede til brann. Hvis forsikringsselskapet kan bevise at det har vært ikke-faglærte på ferde, kan forsikringen forkortes. Da risikerer du å ikke få dekket skadene.

Vi fant andre produkter du kanskje vil like!