Varmecomfort Comforttemp 880 OLED Kritthvit

SKU
5410628
På lager

Varmecomfort Comforttemp 880 OLED Kritthvit

 • Smart termostat med både romføler og gulvføler
 • Kan tilkobles via Bluetooth
 • Innebygget ur for regulering av dag og natt temperatur
 • kritthvit

Varmecomfort Comforttemp 880 OLED termostaten er den ultimative løsningen for komfortabel oppvarming og energieffektivitet i hjemmet ditt. Denne avanserte termostaten er utstyrt med en rekke imponerende funksjoner som gjør det enkelt å styre temperaturen i rommet nøyaktig etter dine behov.

Med en innebygd romføler og en gulvføler (som følger med), kan Comforttemp 880 OLED tilpasse oppvarmingen etter både luft- og gulvtemperaturen, noe som sikrer optimal komfort uansett årstid. Og hvis du ønsker enda mer presis kontroll, kan termostaten enkelt kobles til en ekstern trådløs sensor (selges separat).

Denne termostaten tar også hensyn til miljøet med sitt 24/7 ukentlige programtidsur, som lar deg planlegge oppvarmingen i tråd med din daglige rutine. Og med en imponerende 2 timers backup for strømbrudd, kan du være trygg på at innstillingene dine ikke går tapt selv om strømmen skulle svikte.

Det beste av alt er at du kan styre Comforttemp 880 OLED termostaten med bekvemmeligheten av din egen smarttelefon eller nettbrett ved hjelp av EcoControll-appen. Dette gjør det mulig å programmere og overvåke temperaturen i hjemmet ditt uansett hvor du er, slik at du alltid kan komme hjem til et varmt og koselig miljø.

Med Varmecomfort Comforttemp 880 OLED får du ikke bare overlegen komfort og effektivitet, men også en praktisk og brukervennlig løsning for å holde hjemmet ditt varmt og behagelig året rundt.

Med et 24/7 ukentlig programtidsur, og backup for strømbrudd, er termostaten i samsvar med deriktivet om miljøvennlig design EU2015 / 1188. Bruk en smarttelefon eller nettbrett med eco-Control App for å programmere termostaten. Talks with Homey

Din vurdering
FargeHvit

Forskrift om elektrisk utstyr

§ 12.Dokumentasjon på at sikkerhetskravene er oppfylt

For alt elektrisk utstyr, unntatt komponenter for innbygging i slikt utstyr, skal det foreligge en samsvarserklæring.

Som grunnlag for samsvarserklæringen skal det foreligge en teknisk dokumentasjon som skal gjøre det mulig å vurdere om utstyret er i samsvar med forskriftene. Dokumentasjonen skal i den grad det er nødvendig for vurderingen, dekke det elektriske utstyrets konstruksjon, produksjon og funksjon.

For stikkontaktmateriell for boliger m.v. skal det foreligge et typeprøvingssertifikat fra en prøveinstitusjon akseptert av sentral tilsynsmyndighet istedenfor den tekniske dokumentasjon i foregående ledd. Slikt materiell skal tilfredsstille sikkerhetskravene i norske normer.

Du kan lese mer på dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) sin sider her.

Vi anbefaler alltid og bruke en autorisert elektrikker bedrift til alt arbeid. 

Hva kan du gjøre selv?

Det er begrenset hva du selv kan gjøre på det elektriske anlegget i din bolig. Her finner du en oversikt over det du har lov til å gjøre selv.

Dette har du lov til å gjøre selv på eget elektrisk anlegg:

 • Skifte deksel på brytere, stikkontakter og koblingsbokser.
 • Montere og skifte varmeovner hvis de har bevegelig ledning og støpsel.
 • Koble til eller skifte topolede støpsler til og med 25 A, med og uten jording.
 • Koble til eller skifte topolede skjøtekontakter og apparatkontakter til og med 16 A, med og uten jording.
 • Koble til og reparere bordlamper, lampetter og lignende med bevegelige ledninger, herunder også ledningsbrytere.
 • Koble til eller skifte ut lamper som henger i takkrok eller lignende, som er koblet til med kroneklemme eller plugg/stikkontakt. Lampene må ikke være en del av den faste installasjonen.

Exempel på hva du ikke har lov å gjøre selv:

 • Montere og tilkoble Downlights
 • Montere nye stikkkontakter som er infelte
 • sette inn nye sikringer i sikrinsskap.
 • legge opp nye skjulte anlegg.
 • sette opp nye el-punkter som er innebygde

Ikke rør varmekablene

Mange tror de kan spare penger på å legge varmekablene selv, for deretter å be en elektriker om å koble det til det elektriske anlegget i huset. Ikke-faglærte har verken lov å legge, montere eller koble til fastmonterte varmekabler. Det er bare fagfolk som kan gjøre dette.

Unngå forsikringssmell

Er ikke arbeidet fagmessig utført, kan du få varmegang, som igjen kan lede til brann. Hvis forsikringsselskapet kan bevise at det har vært ikke-faglærte på ferde, kan forsikringen forkortes. Da risikerer du å ikke få dekket skadene.

Vi fant andre produkter du kanskje vil like!