xComfort Bridge CBCA-00/01

SKU
4560790
På lager

xComfort Bridge

En superenkel vei til et smarthus for din kunde! xComfort Bridge krever minimalt av din tid for montering, og kommer ferdig programmert med trykknapp og dimmeaktuator.

xComfort Bridge
Dette er den nye og smarte kontrollen for lys-styring, gjennom en DIY app (do it yourself app). xComfort Bridge gjør deg til en installasjons-ekspert, enten du er en ny eller erfaren xComfort-installatør! Du trenger verken kunnskaper om programmering eller noe form for programvare. Det gjør veien til et smartere hjem enda kortere.

Alt du trenger å gjøre er å installere en av våre forhåndsprogrammerte Go Wireless-pakker, dimme-aktuatorer eller bryte-aktuatorer. Deretter fullfører du installeringen ved å gå igjennom konfigurasjonen i appen. En raskt, enkel og fleksibel prosess.

Du kan bruke appen til å konfigurere eller kontrollere lysene trådløst på enhetsnivå, sonenivå, via scener eller ved hjelp av astro-funksjonen. Scener, rom og enheter endres og justeres enkelt i appen. Den nye DIY-programmeringen lar deg legge til nye, smarte LED-dimmere, brytere og pluggbare aktuatorer. Du kan enkelt skanne dem inn med strekkode – med en smarttelefon eller nettbrett – eller oppdage nye enheter via appen og mode-knapp på aktuator.

xComfort Bridge er den raske løsningen for å administrere ditt smarte hjem, på en måte som er enkel, skalerbar og fremtidsrettet.

Fleksibel lysstyring av hele hjemmet

Enheten er kompatibel med xComfort lysstyring fra Eaton. Den styrer aktuatorer for både downlights og fastmonterte lamper, og kommer med funksjoner for ulike stemningsmodus.

Kunden kan bruke appen til å konfigurere og kontrollere lysene trådløst på enhetnivå, sonenivå eller via scener. Både rom, enheter og scener kan endres og justeres direkte i appen.

Eaton X-Comfort
Din vurdering

Forskrift om elektrisk utstyr

§ 12.Dokumentasjon på at sikkerhetskravene er oppfylt

For alt elektrisk utstyr, unntatt komponenter for innbygging i slikt utstyr, skal det foreligge en samsvarserklæring.

Som grunnlag for samsvarserklæringen skal det foreligge en teknisk dokumentasjon som skal gjøre det mulig å vurdere om utstyret er i samsvar med forskriftene. Dokumentasjonen skal i den grad det er nødvendig for vurderingen, dekke det elektriske utstyrets konstruksjon, produksjon og funksjon.

For stikkontaktmateriell for boliger m.v. skal det foreligge et typeprøvingssertifikat fra en prøveinstitusjon akseptert av sentral tilsynsmyndighet istedenfor den tekniske dokumentasjon i foregående ledd. Slikt materiell skal tilfredsstille sikkerhetskravene i norske normer.

Du kan lese mer på dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) sin sider her.

Vi anbefaler alltid og bruke en autorisert elektrikker bedrift til alt arbeid. 

Hva kan du gjøre selv?

Det er begrenset hva du selv kan gjøre på det elektriske anlegget i din bolig. Her finner du en oversikt over det du har lov til å gjøre selv.

Dette har du lov til å gjøre selv på eget elektrisk anlegg:

 • Skifte deksel på brytere, stikkontakter og koblingsbokser.
 • Montere og skifte varmeovner hvis de har bevegelig ledning og støpsel.
 • Koble til eller skifte topolede støpsler til og med 25 A, med og uten jording.
 • Koble til eller skifte topolede skjøtekontakter og apparatkontakter til og med 16 A, med og uten jording.
 • Koble til og reparere bordlamper, lampetter og lignende med bevegelige ledninger, herunder også ledningsbrytere.
 • Koble til eller skifte ut lamper som henger i takkrok eller lignende, som er koblet til med kroneklemme eller plugg/stikkontakt. Lampene må ikke være en del av den faste installasjonen.

Exempel på hva du ikke har lov å gjøre selv:

 • Montere og tilkoble Downlights
 • Montere nye stikkkontakter som er infelte
 • sette inn nye sikringer i sikrinsskap.
 • legge opp nye skjulte anlegg.
 • sette opp nye el-punkter som er innebygde

Ikke rør varmekablene

Mange tror de kan spare penger på å legge varmekablene selv, for deretter å be en elektriker om å koble det til det elektriske anlegget i huset. Ikke-faglærte har verken lov å legge, montere eller koble til fastmonterte varmekabler. Det er bare fagfolk som kan gjøre dette.

Unngå forsikringssmell

Er ikke arbeidet fagmessig utført, kan du få varmegang, som igjen kan lede til brann. Hvis forsikringsselskapet kan bevise at det har vært ikke-faglærte på ferde, kan forsikringen forkortes. Da risikerer du å ikke få dekket skadene.

Kunder som kjøpte dette produktet, kjøpte også
Vi fant andre produkter du kanskje vil like!