Kundeservice

+47 69 00 14 99

xCOMFORT VARMESTYRING Pakke

kr 3 499,00 kr 2 799,20
På lager
SKU
45VFT09

Med xComfort varmestyring kan du enkelt styre varmen for en varmesone. 

trustpilot

Med xComfort varmestyring kan du enkelt styre varmen for en varmesone. 
Pakken består av en romtermostat og en 16 A bryteaktuator. Termostaten kan enkelt plasseres på mest hensiktsmessig sted i rommet. Kan idriftsettes i Basicmode eller programmeres i Comfortmode. 
For andre løsninger eller behov for utvidelser se tilbehør og alternative produkter 
Generelt om xComfort varmestyring: 
xComfort varmestyring kan styre alt av elektrisk oppvarming i form av panelovner, varmekabel, eller vannbåren varme. Trådløse termostater eller temperaturfølere måler temperaturen, og styrer enten lasten direkte eller via universalkomponenten Home Manager RF. Sistnevnte brukes for å oppnå komplett varmestyring med energisparing og senkemuligheter med individuell tilpasning for hvert rom.

Produsent
Produsent Eaton X-Comfort

xComfort er et system for styring av belysning, oppvarming, solavskjerming, klimaanlegg og sikkerhetsfunksjoner, utviklet for bruk i boliger og næringsbygg. Systemet bygges opp med aktuatorer – mottagere som betjener de elektriske lastene lokalt der hvor lasten er, og trådløse sensorer – sendere i form av trykknapper, fjernkontroll, temperatursendere, osv. Aktuatorene som styrer lasten strømforsynes av nettet, mens de fleste sensorene blir forsynt av batteri. Hele systemet kan fjernstyres via app med smarttelefon/nettbrett.

Write Your Own Review
DU ANMELDER:xCOMFORT VARMESTYRING Pakke
Din vurdering
LED downlight, LEDstriper og LED Lamper til super priser. Norges Beste LED nettbutikk