Kundeservice

+47 69 00 14 99

-23%

xComfort Wireless Second Switch Startpakke CPAD-00/215

Special Price kr 1 649,00 kr 1 319,20 Vanlig pris kr 2 140,00
På lager
SKU
4560763

Wireless Second Switch startpakke kommer ferdigprogrammert med enkel trykknapp og bryteaktuator med integrert binærinngang. For deg som ønsker å kontrollere et lys eller apparat fra mer enn bare en eksisterende bryter i hjemmet. 

trustpilot

For deg som ønsker å kontrollere et lys eller apparat fra mer enn bare en eksisterende bryter i hjemmet. Ved å montere aktuatoren bak en eksisterende konvensjonell lysbryter, kan du enkelt montere en ekstra à og mer praktisk trådløs trykknapp på et sted hvor du trenger det. Trådløs trykknapp sørger for sømløs drift av et lys eller apparat fra to betjeningsteder

Pakken inneholder:

  • 1stk enkel 55x55 trykknapp og
  • 10A bryteaktuator med innebygd 230V binærinngang for konvensjonell bryter
  • pakken kommer ferdig programmert


Produsent
Produsent Eaton X-Comfort

xComfort er et system for styring av belysning, oppvarming, solavskjerming, klimaanlegg og sikkerhetsfunksjoner, utviklet for bruk i boliger og næringsbygg. Systemet bygges opp med aktuatorer – mottagere som betjener de elektriske lastene lokalt der hvor lasten er, og trådløse sensorer – sendere i form av trykknapper, fjernkontroll, temperatursendere, osv. Aktuatorene som styrer lasten strømforsynes av nettet, mens de fleste sensorene blir forsynt av batteri. Hele systemet kan fjernstyres via app med smarttelefon/nettbrett.

Write Your Own Review
DU ANMELDER:xComfort Wireless Second Switch Startpakke CPAD-00/215
Din vurdering
LED downlight, LEDstriper og LED Lamper til super priser. Norges Beste LED nettbutikk