Kundeservice

+47 69 00 14 99

Z-Wave Fibaro Bevegelsessensor

kr 568,00 kr 454,40
Utsolgt
SKU
FGMS-001
Z-Wave Fibaro Bevegelsessensor
Fantastisk Bra på Trustpilottrustpilot

Fibaro Motion Sensor er et tilbehør til Fibaro Home Center og krever Home Center for å fungere.


Motion Sensoren fra Fibaro er en smart bevegelsessensor med en mengde smarte funksjoner som gjør at du alltid kan ha holde et øye med hjemmet ditt.

I tillegg til å oppdage bevegelser kan den måle temperaturer og lysintensitet. Den har også et akselerometer som oppdager om noen tukler med sensoren. Fibaro Motion Sensor drives av batteri og kan raskt og enkelt monteres på alle typer flater. LED-indikatoren signaliserer bevegelse, temperatur og kan brukes for å se om enheten er tilkoblet Z-wave-nettverket ditt. Bevegelsessensoren kan brukes til å styre belysning eller som en del av sikkerhetssystemet.

Liten og kompakt

Alle de smarte funksjonene har fått plass i et lite og kompakt design, som kun er 44 millimeter på tvers. Dermed passer den inn i de fleste rom og stiler.

Få oversikt over hjemmet

Du trenger ikke være hjemme for å vite hva som skjer der. Enten du er på jobb eller på ferie kan du raskt og enkelt få oversikt via mobiltelefonen over når det har vært bevegelse i rommet og hvor lenge noen har vært i rommet.

Vær trygg med Fibaro Motion Sensor

Bevegelsessensoren har også en smart alarm. Dersom noen prøver å flytte sensoren eller endre synsfeltet får du beskjed på mobiltelefonen om hvilken sensor det er bevegelse på og hvor lenge siden  det skjedde.

Uendelige muligheter

Det er nesten bare fantasien som setter grenser for hva du kan gjøre med Fibaro Motion Sensor. Se på filmen nedenfor for mer inspirasjon om hvordan du kan bruke den. For å bruke alle funksjonene trenger du også et Home Center fra Fibaro.

 

 

Write Your Own Review
DU ANMELDER:Z-Wave Fibaro Bevegelsessensor
Din vurdering
LED downlight, LEDstriper og LED Lamper til super priser. Norges Beste LED nettbutikk