Kundeservice

+47 69 00 14 99

Z-Wave Fibaro dør- og vindussensor - Hvit

kr 389,00 kr 311,20
Utsolgt
SKU
FGK-101
Z-Wave Fibaro dør- og vindussensor - Hvit
Fantastisk Bra på Trustpilottrustpilot

Fibaro dør og vindussensor

Fibaro dør- og vindussensor er en liten batteridreven sensor som kan overvåke en dør, et vindu eller en garasjeport. I tillegg kan den kobles sammen med et større Z-wave-nettverk, som bevegelsessensorer, lekasjesensorer, alarmer og så videre. Sensoren gir en ekstra trygghetsfølelse til hjemmet ditt.

Enkel installasjon

Når du skal installere Fibaro FGK-101 benytter du to deler. Hovedenheten monterer du på den bevegelige delen av vinduet eller døren som du vil overvåke. Den festen med en medfølgende dobbeltsidig tape. Den andre enheten plasseres på rammen. Det lave strømforbruket gjør at du ikke trenger å bytte batteri på to år.

Fibaro FGK-101 er den minste av denne typen sensorer på markedet. Det lille og lette designet gjør den veldig diskret i hverdagen.

Enheten må brukes i et Z-wave-nettverk via en fjernkontroll eller en annen Z-wave-kontroller. Om alarmen går av så sender sensoren et signal til Z-wave-nettverkets hovedenhet, som Home Center 2, og du får med en gang oversikt over hva som skjer i huset eller leiligheten din.

 

 

Write Your Own Review
DU ANMELDER:Z-Wave Fibaro dør- og vindussensor - Hvit
Din vurdering
LED downlight, LEDstriper og LED Lamper til super priser. Norges Beste LED nettbutikk