Kundeservice

+47 69 00 14 99

Z-Wave Smart røyksensor fra Fibaro

kr 589,00 kr 471,20
Utsolgt
SKU
FGSD-002
Z-Wave Smart røyksensor fra Fibaro
Fantastisk Bra på Trustpilottrustpilot

Røyksensor fra Fibaro

Fibaros røyksensor oppdager ikke bare røyk i rommet, men også raske temperaturstigninger og høye temperaturer, den har også et design som tar seg bra ut i hjemmet. Dermed kan du beskytte hjemmet og familien din med den nyeste teknologien.

Følsom alarm

Ved første øyekast kan de blanke elementene på røykvarsleren bare se ut som en designdetalj, men det er faktisk en av de viktigste elementene på enheten. Nettopp fordi den er perforert kommer røyken lettere frem til røyksensorens kammer. På denne måten trengs det minimalt med røyk for å utløse alarmen.

Ild uten røyk 

Ikke alle materialer avgir røyk når de brenner. Derfor har Fibaro sin røyksensor en ekstra sikkerhetsfunksjon. Røykvarsleren registrerer også temperaturforandringer. Om mengden røyk i rommet ikke skulle være nok til å gi utslag, så kan den fortsatt oppdage faren. Alt som kreves er en rask forandring i temperaturen eller at varmen i rommet overskrider 54 °C.

Se på videoen nedenfor for å få mer inspirasjon om hvordan du kan bruke Fibaro sin røykvarsler. Mange funksjoner krever at du har et Home Center fra Fibaro.

Write Your Own Review
DU ANMELDER:Z-Wave Smart røyksensor fra Fibaro
Din vurdering
LED downlight, LEDstriper og LED Lamper til super priser. Norges Beste LED nettbutikk