Kundeservice

+47 69 00 14 99

-14%

Zig-B BoxDim 400W Zigbee dimmer

Special Price kr 599,00 kr 479,20 Vanlig pris kr 699,00
På lager
SKU
4510000

Zig-B BoxDim, BoxSwitch og DALI dimmer er våre nyeste enheter innen aktuatorer og støtter Zigbee 3.0 protokollen. Med disse kan du ta full kontroll over lys eller andre enheter og integrere dette inn i ditt smarte hjem. Zig-B aktuatorene er testet blant annet mot Philips Hue.

trustpilot

Beskrivelse

Zig-B er nyskapende styringsenheter for Zigbee-protokollen. Enhetene kan styre lys og annet elektrisk utstyr og lar deg også settescener og automatiske oppgaver. Zig-B styres med veggbrytere, fjernkontroll, eller via App på mobil/nettbrett ved bruk av 3. parts Zigbee HUB/Gateway.

I Zig-B sortimentet finnes trådløse veggbrytere/kontrollere som enkelt settes opp direkte mot BoxDim, BoxSwitch eller andre Zigbee-enheter. De trådløse veggbryterne har 55x55mm format på sentralplate, som gjør at de passer med tradisjonelt proff materiell. De leveres med polarhvit front, og medleveres hvite knapper for bruk med Exxact-serien. Sorte fronter leveres som tilleggsutstyr. De batteridrevne veggbryterne har ramme for montering på veggboks og 3M tape om man ønsker montering direkte på vegg. I sortimentet finnes 1, 2 og 4 kanals veggbrytere eller fjernkontroll samt fargeskiftvarianter for CCT eller RGBW.

Innfelte komponenter passer i standard veggboks, Zig-B BoxSwitch med Av/På-funksjonalitet eller Zig-B BoxDim. Dimmeren er en nyutviklet fase avsnittdimmer med max 400W last. Dimmeren har minimumsjustering.

Enhetene i Zig-B serien er Zigbee 3.0 kompatible, og fungerer utmerket med andre 3.partssystemer f.eks i kombinasjoner med Philips Hue Gateway og GoogleHome Smarthussystem. Se guide for integrering mot Philips Hue her.

Zigbee er en trådløs protokoll, en kommunikasjonsform mellom enheter og mellom enheter og sentral. Denne protokollen blir benyttet i smarthus verden over mye pga. at Zigbee er stabilt, fleksibelt og bruker lite strøm. Våre enheter, Zig-B, benytter seg av Zigbee 3.0.

Med Easy Home appen så kan du styre alle dine enheter via ditt WiFi nettverk. Juster fargen med fargekontroll, lysstyrken, fargetemperaturen og mye mer. Ved inkludering av vår gateway så er det også støtte for Z-Wave, WiFi/RF og Zigbee.
Last ned Easy Home for iOS.

Last ned Easy Home for Android.

Produsent
Produsent Unilamp

Vi er et nytt friskt pust i det profesjonelle elektro og belysningsmarkedet. I løpet av kort tid har selskapet etablert seg og satt sine spor med nyskapende og moderne teknologi. Stort og brett produktsortiment som dekker både privat og industri

Write Your Own Review
DU ANMELDER:Zig-B BoxDim 400W Zigbee dimmer
Din vurdering
LED downlight, LEDstriper og LED Lamper til super priser. Norges Beste LED nettbutikk