Om oss

 

  

Om oss

LEDonline.no er en av Norges største Nettbutikker innenfor LEDlys, Lamper og innstalasjonsutstyr Vårt kontor på Strømmen tar seg av alt
av bestillinger, reklamasjoner og andre administrative oppgaver.

Vi opnet nettbutikken i august 2009, og har da siden blitt en av Norges støste på led og lys/lamper til forbruker i Norge.

LEDonline.no, en nettbutikk dedikert til LED-belysningsløsninger, har raskt etablert seg som en ledende aktør innenfor sitt felt. Med et omfattende utvalg av produkter og et brukervennlig grensesnitt, har nettbutikken fanget oppmerksomheten til forbrukere som søker etter pålitelige og energieffektive belysningsalternativer.

Nettstedets estetiske appell er tydelig fra det øyeblikket du åpner hjemmesiden. Et godt designen gir en behagelig handleopplevelse, og den intuitive navigasjonen gjør det enkelt å finne ønskede produkter. Kategoriseringen av LED-belysningsprodukter er grundig utført, og søkefunksjonen gir rask tilgang til spesifikke varer.

Produktutvalget på LEDonline.no er imponerende, med alt fra LED-pærer og spotlights til lyspaneler og dekorative belysningsløsninger. Det brede spekteret gjør nettbutikken til et one-stop-sted for alle belysningsbehov. Produktbeskrivelsene er detaljerte og informative, og hjelper kundene med å ta informerte kjøpsbeslutninger.

En annen positiv faktor er nettstedets fokus på energieffektivitet og miljøvennlige alternativer. LED-belysning er kjent for å være mer energieffektiv sammenlignet med tradisjonelle lyskilder, og LEDonline.no understreker disse fordelene gjennom relevant informasjon og veiledning på nettstedet.

Kundeservice er også et område der LEDonline.no skiller seg ut. Responsiv kundeservice gjennom chat, e-post og telefon gir kundene trygghet og støtte gjennom hele kjøpsprosessen. Leveringstiden er rimelig, og produkter leveres vanligvis i samsvar med angitte tidsrammer.

Til slutt, gir tilbakemeldinger og anmeldelser fra tidligere kunder et innblikk i kvaliteten og påliteligheten til LEDonline.no. Positive attester fremhever rask levering, kvalitetsprodukter og god kundeservice, mens eventuelle bekymringer blir håndtert proaktivt av nettbutikkens team.

Alt tatt i betraktning er LEDonline.no ikke bare en nettbutikk, men et reisemål for de som leter etter pålitelige, energieffektive og varierte LED-belysningsløsninger. Med et sterkt fokus på kundetilfredshet og miljøansvar, fortsetter nettbutikken å skinne i et stadig voksende marked for belysningsprodukter

Vår visjon er å levere gode produkter til en konkurransedyktig pris 
og rask levering og en super service. Vi bruker en 3-parts leverandør, Trustpilot, til å samle inn tilbakemeldinger ifra kunder

Her under kan du se noen av tilbakemeldingene, hos oss gjør du en trygg handel

 

Gjør en handel du blir fornøyd med idag. Kvalitet i alle LED

 

Med Hilsen

LEDonline.no

skjærvaveien 36

2010 strømmen

OrgNr: 997859499MVA

Tlf: 69 00 14 99