Din Handlevogn

Kundeservice

+47 900 90 660

Om oss

  

Om oss

LEDonline.no eies 100 % av DingZ Gruppen. Vårt kontor på Lillestrøm tar seg av alt
av bestillinger, reklamasjoner og andre administrative oppgaver.

Vi opnet nettbutikken i august 2009, og har siden den gang bygd opp et vare spekter som er et av dem bredeste innen for LED lys i Norge. 

Vårt spekter dekker alt fra LED downlight, lavbyggende LED, LED paneler, Gatelys, flomlys, LED industriarmatur, LED lamper, LED skiltlys, Skinner for å montere LED i. LEDlister til kjøkken, Baderoms belysning, Utendørs belysning av mange slag. LED striper, 230V LED striper, LED for bruk rett i isolasjon osv osv.   

Finner du ikke produktet du leter etter på vår nettside så har vi et stort kontaktnett og kan skaffe det meste innenfor LED belysning

Vi driver kun webshop. Dette for å kunne holde så lave priser som mulig. Vi bruker også en del av emballasje som produktene kommer i fra våre leverandører. Dette er for å kunne minimere bruken av innpakning, og heller gjenbruke det produktene kommer i. Dette gjør at tekst på esker nødvendigvis ikke stemmer overens med innholdet. Innholdet er selvsagt i henhold til din bestilling. Vi håper at du har forståelse for at vi ønsker å gjøre det vi kan for å bli enda mer miljøvennlige.

 
Vår visjon er å levere gode produkter til en konkurransedyktig pris 
og rask levering.


Gjør en handel du blir fornøyd med idag. Kvalitet i alle LED


Med Hilsen

Ronny Arnesen

LED teknolog

LEDonline.no

er endel av DingZ Gruppen AS

Nittedalsgata 89

2000 Lillestrøm

OrgNr: 997859499MVA

telefontid 09-15  Tlf: 900 90 660

 

 
LED downlights og Lamper til super priser. Norges Beste LED nettbutikk