Om oss

 

  

Om oss

LEDonline.no er en av Norges største Nettbutikker innenfor LEDlys, Lamper og innstalasjonsutstyr Vårt kontor på Strømmen tar seg av alt
av bestillinger, reklamasjoner og andre administrative oppgaver.

Vi opnet nettbutikken i august 2009, og har da siden blitt en av Norges støste på led og lys/lamper til forbruker i Norge.

Vi er Autorisert forhandler av SG Armaturen, Unilamp, Nordesign, Norlys, Elko, xComfort, Malmbergs og mange flere kvalitets merker.

Vårt spekter dekker alt fra LED downlight, lavbyggende LED, LED stripe, LED paneler, Gatelys, flomlys, LED industriarmatur, LED lamper, LED skiltlys, Skinner for å montere LED i. LEDlister til kjøkken, Baderoms belysning, Utendørs belysning av mange slag. LED striper, 230V LED striper, LED for bruk rett i isolasjon osv osv.   

Finner du ikke produktet du leter etter på vår nettside så har vi et stort kontaktnett og kan skaffe det meste innenfor LED belysning.

Vi driver kun webshop. Dette for å kunne holde så lave priser som mulig. Vi bruker også en del av emballasje som produktene kommer i fra våre leverandører. Dette er for å kunne minimere bruken av innpakning, og heller gjenbruke det produktene kommer i. Dette gjør at tekst på esker nødvendigvis ikke stemmer overens med innholdet. Innholdet er selvsagt i henhold til din bestilling. Vi håper at du har forståelse for at vi ønsker å gjøre det vi kan for å bli enda mer miljøvennlige.

 
Vår visjon er å levere gode produkter til en konkurransedyktig pris 
og rask levering og en super service. Vi bruker en 3-parts leverandør, Trustpilot, til å samle inn tilbakemeldinger ifra kunder

Her under kan du se noen av tilbakemeldingene, hos oss gjør du en trygg handel

 

Gjør en handel du blir fornøyd med idag. Kvalitet i alle LED

 

Med Hilsen

LEDonline.no

skjærvaveien 36

2010 strømmen

OrgNr: 997859499MVA

Tlf: 69 00 14 99