RGB 60cm LED kule

SKU
9090110-outlet

Den imponerende Superkul LED RGB-kulen med en diameter på 60 cm er et blendende lysprodukt som gir enestående fargeeffekter til enhver atmosfære. Denne unike LED-ballen gir deg muligheten til å bytte farger enkelt ved å bruke en praktisk knapp plassert på undersiden av kulen. Dette gir deg øyeblikkelig kontroll over belysningen og gjør det enkelt å tilpasse fargespekteret etter humør eller anledning.

Med den medfølgende ladeplaten blir brukervennligheten enda mer fremtredende. Du trenger bare å plassere LED-ballen på ladeplaten for å opprettholde strømtilførselen, og du kan nyte det fantastiske lyset uten bekymring for batterinivået. Den trådløse ladeplaten gir deg frihet til å plassere LED-ballen hvor som helst uten behov for irriterende kabler, og den sørger for en kontinuerlig lysopplevelse.

Denne LED-kulen er ikke bare en lyskilde, men også en stilig dekorasjon som gir et moderne preg til ethvert rom eller utendørsområde. Den funksjonelle knappen på undersiden gjør det enkelt å skifte mellom farger, og du kan skape forskjellige stemninger for ulike øyeblikk. Enten det er en avslappet atmosfære for en rolig kveld eller en livlig og fargerik fest, kan denne LED-kulen tilpasses for å matche dine ønsker.

Den Superkul LED RGB-kulen med praktisk fargebytte og inkludert ladeplate er ikke bare et belysningsprodukt, men også et kunstverk som gir en visuell fest for sansene. Med sin imponerende størrelse og enkelhet i bruk er denne LED-ballen et ideelt tillegg for å skape en unik og strålende atmosfære i ethvert miljø.

Din vurdering

Forskrift om elektrisk utstyr

§ 12.Dokumentasjon på at sikkerhetskravene er oppfylt

For alt elektrisk utstyr, unntatt komponenter for innbygging i slikt utstyr, skal det foreligge en samsvarserklæring.

Som grunnlag for samsvarserklæringen skal det foreligge en teknisk dokumentasjon som skal gjøre det mulig å vurdere om utstyret er i samsvar med forskriftene. Dokumentasjonen skal i den grad det er nødvendig for vurderingen, dekke det elektriske utstyrets konstruksjon, produksjon og funksjon.

For stikkontaktmateriell for boliger m.v. skal det foreligge et typeprøvingssertifikat fra en prøveinstitusjon akseptert av sentral tilsynsmyndighet istedenfor den tekniske dokumentasjon i foregående ledd. Slikt materiell skal tilfredsstille sikkerhetskravene i norske normer.

Du kan lese mer på dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) sin sider her.

Vi anbefaler alltid og bruke en autorisert elektrikker bedrift til alt arbeid. 

Hva kan du gjøre selv?

Det er begrenset hva du selv kan gjøre på det elektriske anlegget i din bolig. Her finner du en oversikt over det du har lov til å gjøre selv.

Dette har du lov til å gjøre selv på eget elektrisk anlegg:

 • Skifte deksel på brytere, stikkontakter og koblingsbokser.
 • Montere og skifte varmeovner hvis de har bevegelig ledning og støpsel.
 • Koble til eller skifte topolede støpsler til og med 25 A, med og uten jording.
 • Koble til eller skifte topolede skjøtekontakter og apparatkontakter til og med 16 A, med og uten jording.
 • Koble til og reparere bordlamper, lampetter og lignende med bevegelige ledninger, herunder også ledningsbrytere.
 • Koble til eller skifte ut lamper som henger i takkrok eller lignende, som er koblet til med kroneklemme eller plugg/stikkontakt. Lampene må ikke være en del av den faste installasjonen.

Exempel på hva du ikke har lov å gjøre selv:

 • Montere og tilkoble Downlights
 • Montere nye stikkkontakter som er infelte
 • sette inn nye sikringer i sikrinsskap.
 • legge opp nye skjulte anlegg.
 • sette opp nye el-punkter som er innebygde

Ikke rør varmekablene

Mange tror de kan spare penger på å legge varmekablene selv, for deretter å be en elektriker om å koble det til det elektriske anlegget i huset. Ikke-faglærte har verken lov å legge, montere eller koble til fastmonterte varmekabler. Det er bare fagfolk som kan gjøre dette.

Unngå forsikringssmell

Er ikke arbeidet fagmessig utført, kan du få varmegang, som igjen kan lede til brann. Hvis forsikringsselskapet kan bevise at det har vært ikke-faglærte på ferde, kan forsikringen forkortes. Da risikerer du å ikke få dekket skadene.

Vi fant andre produkter du kanskje vil like!