Blutooth Smartplug energimåling 2300W, IP44

SKU
9917072

Bluetooth Smart Plug fra Malmbergs: Fjernstyring og Planlegging for Smartere Hjem

Introduserer Malmbergs Bluetooth Smart Plug, en innovativ løsning for å gi deg kontroll over dine elektriske apparater uansett hvor du befinner deg. Med tilkobling og styring via Malmbergs dedikerte app, gir denne smartpluggen deg fleksibilitet og bekvemmelighet i hverdagen.

Funksjoner:

 1. Enkel Tilkobling via App:

  • Koble Bluetooth Smart Plug til Malmbergs app, tilgjengelig på Google Play og App Store. En rask søk etter "MALMBERGS" gir deg tilgang til installasjonen på din smarttelefon.
 2. Fjernstyring fra Hvor Som Helst:

  • Uansett hvor du befinner deg, gir Bluetooth Smart Plug deg muligheten til å fjernstyre dine elektriske apparater. Slå av og på enheter med et enkelt trykk på mobilen din, og ha full kontroll selv når du ikke er hjemme.
 3. Planlegg Styring basert på Rutiner:

  • Optimaliser energiforbruket og tilpass enhetene til din daglige rutine ved å planlegge styringen gjennom appen. Automatiser start og stopp av apparater for å sikre en mer effektiv bruk av strøm.
 4. Stemmestyring med Google Home og Amazon Alexa:

  • Integrasjonen med Google Home og Amazon Alexa gir deg muligheten til å styre enhetene ved hjelp av stemmen din. Be enkelt om å slå av eller på lampen, kaffemaskinen eller andre tilkoblede enheter.
 5. Bluetooth Gateway 5.0 Kreves:

  • For å utnytte alle funksjonene til Bluetooth Smart Plug, kreves en Bluetooth gateway 5.0. Dette gir deg muligheten til å dra nytte av avanserte funksjoner og optimal ytelse.

Fordeler ved Bruk:

 • Praktisk og Fleksibel Kontroll: Fjernkontroll for dine apparater gjør det enkelt å tilpasse og styre hjemmet etter behov.

 • Energiøkonomi og Automatisering: Planlegg styringen for å redusere strømforbruket og automatiser daglige oppgaver for økt bekvemmelighet.

 • Stemmestyring: Integrering med stemmestyringssystemer gir en hands-free opplevelse for å styre enhetene dine.

 • Sikker og Enkel Installasjon: Enkel tilkobling via appen og støtte fra anerkjente plattformer gjør installasjonen trygg og brukervennlig.

Malmbergs Bluetooth Smart Plug gir deg en enklere og mer effektiv hverdag ved å sette kontrollen rett i håndflaten din. Utforsk mulighetene for fjernstyring og automatisering, og opplev et smartere hjem.

SPESIFIKASJONER
Driftstemperatur -10°C - +40°C
Fabrikat Malmbergs Smart Connect
Kapslingsklasse IP44
Max. belastning 2300W/250W LED
Merkestrøm 10A
Mål (BxHxD) 52x52x86 mm
Sendeeffekt <8dBm
Sendings frekvens 2,4GHz – 2,480GHz
Utførsel Bluetooth+Energimåling
Malmbergs
Din vurdering
IP-Grader

Forskrift om elektrisk utstyr

§ 12.Dokumentasjon på at sikkerhetskravene er oppfylt

For alt elektrisk utstyr, unntatt komponenter for innbygging i slikt utstyr, skal det foreligge en samsvarserklæring.

Som grunnlag for samsvarserklæringen skal det foreligge en teknisk dokumentasjon som skal gjøre det mulig å vurdere om utstyret er i samsvar med forskriftene. Dokumentasjonen skal i den grad det er nødvendig for vurderingen, dekke det elektriske utstyrets konstruksjon, produksjon og funksjon.

For stikkontaktmateriell for boliger m.v. skal det foreligge et typeprøvingssertifikat fra en prøveinstitusjon akseptert av sentral tilsynsmyndighet istedenfor den tekniske dokumentasjon i foregående ledd. Slikt materiell skal tilfredsstille sikkerhetskravene i norske normer.

Du kan lese mer på dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) sin sider her.

Vi anbefaler alltid og bruke en autorisert elektrikker bedrift til alt arbeid. 

Hva kan du gjøre selv?

Det er begrenset hva du selv kan gjøre på det elektriske anlegget i din bolig. Her finner du en oversikt over det du har lov til å gjøre selv.

Dette har du lov til å gjøre selv på eget elektrisk anlegg:

 • Skifte deksel på brytere, stikkontakter og koblingsbokser.
 • Montere og skifte varmeovner hvis de har bevegelig ledning og støpsel.
 • Koble til eller skifte topolede støpsler til og med 25 A, med og uten jording.
 • Koble til eller skifte topolede skjøtekontakter og apparatkontakter til og med 16 A, med og uten jording.
 • Koble til og reparere bordlamper, lampetter og lignende med bevegelige ledninger, herunder også ledningsbrytere.
 • Koble til eller skifte ut lamper som henger i takkrok eller lignende, som er koblet til med kroneklemme eller plugg/stikkontakt. Lampene må ikke være en del av den faste installasjonen.

Exempel på hva du ikke har lov å gjøre selv:

 • Montere og tilkoble Downlights
 • Montere nye stikkkontakter som er infelte
 • sette inn nye sikringer i sikrinsskap.
 • legge opp nye skjulte anlegg.
 • sette opp nye el-punkter som er innebygde

Ikke rør varmekablene

Mange tror de kan spare penger på å legge varmekablene selv, for deretter å be en elektriker om å koble det til det elektriske anlegget i huset. Ikke-faglærte har verken lov å legge, montere eller koble til fastmonterte varmekabler. Det er bare fagfolk som kan gjøre dette.

Unngå forsikringssmell

Er ikke arbeidet fagmessig utført, kan du få varmegang, som igjen kan lede til brann. Hvis forsikringsselskapet kan bevise at det har vært ikke-faglærte på ferde, kan forsikringen forkortes. Da risikerer du å ikke få dekket skadene.

Vi fant andre produkter du kanskje vil like!