E9 54W Ip67 Slim LEDbar

SKU
1005842401

Denne 38 cm brede LED-baren er designet for bruk i en rekke kjøretøy, inkludert biler, båter, terrengkjøretøy (ATV) og andre kjøretøy som opererer på 12V strøm. Med en imponerende lysfarge på 6000 Kelvin gir denne LED-baren et klart og sterkt hvitt lys, noe som gir optimal synlighet i ulike miljøer.

En av de fremragende egenskapene ved denne LED-baren er dens allsidighet når det gjelder strømtilførsel. Den støtter en spenningsrekkevidde fra 9 til 30V DC, noe som gjør den svært tilpasningsdyktig for ulike strømkilder. Dette gjør det mulig å installere og bruke LED-baren på forskjellige kjøretøy med varierende elektriske systemer.

Med tanke på praktisk anvendelse er denne LED-baren spesielt utformet for å gi en kraftig lysstyrke. Dette gjør den ideell for situasjoner der sterkt og klart lys er avgjørende, for eksempel off-road kjøring, båtseiling i mørket eller ekstra belysning på arbeidskjøretøyer. Den effektive belysningen kombinert med den brede bredden på 38 cm gir optimal dekning og sikrer at områder rundt kjøretøyet er godt opplyst.

Uavhengig av om du søker ekstra lysstyrke for eventyrlystne terrengkjøretøy, økt synlighet på båter eller generell ekstra belysning på andre kjøretøy, vil denne LED-baren møte behovene dine. Den imponerende lysfargen, støtten for et bredt spenningsområde og den solide konstruksjonen gjør den til et pålitelig tillegg for de som søker pålitelig og kraftig belysning under ulike forhold.

Din vurdering
IP-Grader

Forskrift om elektrisk utstyr

§ 12.Dokumentasjon på at sikkerhetskravene er oppfylt

For alt elektrisk utstyr, unntatt komponenter for innbygging i slikt utstyr, skal det foreligge en samsvarserklæring.

Som grunnlag for samsvarserklæringen skal det foreligge en teknisk dokumentasjon som skal gjøre det mulig å vurdere om utstyret er i samsvar med forskriftene. Dokumentasjonen skal i den grad det er nødvendig for vurderingen, dekke det elektriske utstyrets konstruksjon, produksjon og funksjon.

For stikkontaktmateriell for boliger m.v. skal det foreligge et typeprøvingssertifikat fra en prøveinstitusjon akseptert av sentral tilsynsmyndighet istedenfor den tekniske dokumentasjon i foregående ledd. Slikt materiell skal tilfredsstille sikkerhetskravene i norske normer.

Du kan lese mer på dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) sin sider her.

Vi anbefaler alltid og bruke en autorisert elektrikker bedrift til alt arbeid. 

Hva kan du gjøre selv?

Det er begrenset hva du selv kan gjøre på det elektriske anlegget i din bolig. Her finner du en oversikt over det du har lov til å gjøre selv.

Dette har du lov til å gjøre selv på eget elektrisk anlegg:

 • Skifte deksel på brytere, stikkontakter og koblingsbokser.
 • Montere og skifte varmeovner hvis de har bevegelig ledning og støpsel.
 • Koble til eller skifte topolede støpsler til og med 25 A, med og uten jording.
 • Koble til eller skifte topolede skjøtekontakter og apparatkontakter til og med 16 A, med og uten jording.
 • Koble til og reparere bordlamper, lampetter og lignende med bevegelige ledninger, herunder også ledningsbrytere.
 • Koble til eller skifte ut lamper som henger i takkrok eller lignende, som er koblet til med kroneklemme eller plugg/stikkontakt. Lampene må ikke være en del av den faste installasjonen.

Exempel på hva du ikke har lov å gjøre selv:

 • Montere og tilkoble Downlights
 • Montere nye stikkkontakter som er infelte
 • sette inn nye sikringer i sikrinsskap.
 • legge opp nye skjulte anlegg.
 • sette opp nye el-punkter som er innebygde

Ikke rør varmekablene

Mange tror de kan spare penger på å legge varmekablene selv, for deretter å be en elektriker om å koble det til det elektriske anlegget i huset. Ikke-faglærte har verken lov å legge, montere eller koble til fastmonterte varmekabler. Det er bare fagfolk som kan gjøre dette.

Unngå forsikringssmell

Er ikke arbeidet fagmessig utført, kan du få varmegang, som igjen kan lede til brann. Hvis forsikringsselskapet kan bevise at det har vært ikke-faglærte på ferde, kan forsikringen forkortes. Da risikerer du å ikke få dekket skadene.

Vi fant andre produkter du kanskje vil like!