Exiway Light Activa IP42 110lm med pikto

SKU
6620255

Exiway Light nødlys Activa, autotest, 110lm, 1-3 t, M/NM, IP42, LiFePO4, med piktogrammer


Exiway Light Activa autotest. Nødlys med multifunksjonslasker for å velge ønskede funksjoner rett før du installerer produktet. Enkelt og allsidig utvalg. 3 modeller dekker 15 forskjellige egenskaper. batterivarighet kan velges: standard autonomi er 1 time, men kan økes til 1,5, 2 eller 3 timer, avhengig av prosjektspesifikasjonene. Hver referanse inkluderer lede-/ markeringslys funksjon, valg kan gjøres med jumper. Designet er kompakt og kan tilpasses med tilgjengeligt tilbehør.
Exiway Light blir til et markeringslys ved bruk av tilbehørssettet som inkluderer LED linsedeksel og fleksible piktogrammer. Hver referanse har 4 forskjellige innstillinger for batteritid. Tilgjengelig i Activa (autotest) -modell IP42 for innendørs bruk og IP65 for bruk i tøffere miljøer. Tilgjengeligt estetisk tilbehør. Minimum dimensjoner med høy ytelse. Designet for å respektere miljøet, Green Premium. LiFePO4 batteri.
Kompakt og essensiell design, tilfredsstiller estetikk og ytelseskrav. Oppfyller de europeiske forskriftene ENEC-sertifisert. Lesbarhetsavstand i samsvar med EN 1838 - 20 meter. Rask installasjon: 5 kabelinngangersvekkelser for kabelinnføringer. Avtagbar plugg, lett å håndtere.
For alle typer lokaler: hoteller, kontorer, skoler, butikker osv. Utviklet for å sikre lysnivåene i samsvar med forskriftene.
Piktogram følger med OVA44122.

Din vurdering

Forskrift om elektrisk utstyr

§ 12.Dokumentasjon på at sikkerhetskravene er oppfylt

For alt elektrisk utstyr, unntatt komponenter for innbygging i slikt utstyr, skal det foreligge en samsvarserklæring.

Som grunnlag for samsvarserklæringen skal det foreligge en teknisk dokumentasjon som skal gjøre det mulig å vurdere om utstyret er i samsvar med forskriftene. Dokumentasjonen skal i den grad det er nødvendig for vurderingen, dekke det elektriske utstyrets konstruksjon, produksjon og funksjon.

For stikkontaktmateriell for boliger m.v. skal det foreligge et typeprøvingssertifikat fra en prøveinstitusjon akseptert av sentral tilsynsmyndighet istedenfor den tekniske dokumentasjon i foregående ledd. Slikt materiell skal tilfredsstille sikkerhetskravene i norske normer.

Du kan lese mer på dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) sin sider her.

Vi anbefaler alltid og bruke en autorisert elektrikker bedrift til alt arbeid. 

Hva kan du gjøre selv?

Det er begrenset hva du selv kan gjøre på det elektriske anlegget i din bolig. Her finner du en oversikt over det du har lov til å gjøre selv.

Dette har du lov til å gjøre selv på eget elektrisk anlegg:

 • Skifte deksel på brytere, stikkontakter og koblingsbokser.
 • Montere og skifte varmeovner hvis de har bevegelig ledning og støpsel.
 • Koble til eller skifte topolede støpsler til og med 25 A, med og uten jording.
 • Koble til eller skifte topolede skjøtekontakter og apparatkontakter til og med 16 A, med og uten jording.
 • Koble til og reparere bordlamper, lampetter og lignende med bevegelige ledninger, herunder også ledningsbrytere.
 • Koble til eller skifte ut lamper som henger i takkrok eller lignende, som er koblet til med kroneklemme eller plugg/stikkontakt. Lampene må ikke være en del av den faste installasjonen.

Exempel på hva du ikke har lov å gjøre selv:

 • Montere og tilkoble Downlights
 • Montere nye stikkkontakter som er infelte
 • sette inn nye sikringer i sikrinsskap.
 • legge opp nye skjulte anlegg.
 • sette opp nye el-punkter som er innebygde

Ikke rør varmekablene

Mange tror de kan spare penger på å legge varmekablene selv, for deretter å be en elektriker om å koble det til det elektriske anlegget i huset. Ikke-faglærte har verken lov å legge, montere eller koble til fastmonterte varmekabler. Det er bare fagfolk som kan gjøre dette.

Unngå forsikringssmell

Er ikke arbeidet fagmessig utført, kan du få varmegang, som igjen kan lede til brann. Hvis forsikringsselskapet kan bevise at det har vært ikke-faglærte på ferde, kan forsikringen forkortes. Da risikerer du å ikke få dekket skadene.

Vi fant andre produkter du kanskje vil like!