Fillament E27 7,5W 2700K Dimbar

SKU
352-57

Fillament E27 7,5W 2700K Dimbar: Eleganse og Effekt i Én Pære

Fillament E27 7,5W 2700K Dimbar representerer det beste av to verdener – en blendende kombinasjon av stil og ytelse. Denne 125mm i diameter store pæren har ikke bare en imponerende størrelse, men leverer også en lysopplevelse som setter standarden for eleganse og effektivitet.

Nøkkelfunksjoner:

 1. Estetisk Design med Fillament-look:

  • Denne pæren presenterer seg med et estetisk tiltalende design som etterligner den klassiske looken til filamentpærer. Den gir et varmt og inviterende lys, og samtidig gir den et unikt preg til belysningen.
 2. Kraftig Lysutbytte:

  • Til tross for sin dekorative design, leverer Fillament E27 7,5W hele 800 lumen lysutbytte. Dette gjør den ikke bare til et visuelt element, men også en kraftig lyskilde som effektivt lyser opp rommet.
 3. 2700K Varmhvitt Lys:

  • Med en fargetemperatur på 2700K gir denne pæren en varm og behagelig belysning, ideell for å skape en avslappende atmosfære i hjemmet eller på kontoret.
 4. Dimbar med Faseavsnittsdimmer:

  • Fillament E27 7,5W er dimbar, og styringen av lysstyrken kan enkelt tilpasses ved hjelp av en vanlig faseavsnittsdimmer. Dette gir deg kontroll over atmosfæren og stemningen i rommet.

Fordeler ved Bruk:

 • Dekorativt Element: Denne pæren fungerer som en dekorativ og iøynefallende del av interiøret, spesielt egnet for lamper hvor pæren er synlig.

 • Effektiv Lyskilde: Med en lysstyrke på 800 lumen gir denne pæren tilstrekkelig belysning for både funksjonelle og estetiske behov.

 • Varm og Inviterende Atmosfære: Fargetemperaturen på 2700K skaper en varm og inviterende atmosfære, perfekt for avslapping og hygge.

 • Fleksibel Lysstyring: Dimbarheten gjør det mulig å tilpasse lysstyrken etter behov, noe som gir ekstra fleksibilitet i belysningen.

Fillament E27 7,5W 2700K Dimbar er mer enn bare en lyskilde – den er en kunstnerisk tilnærming til belysning. Den gir deg muligheten til å kombinere stil og funksjonalitet, og legger til et snev av eleganse i ethvert rom den lyser opp.

MS-Belysning AS
Din vurdering

Forskrift om elektrisk utstyr

§ 12.Dokumentasjon på at sikkerhetskravene er oppfylt

For alt elektrisk utstyr, unntatt komponenter for innbygging i slikt utstyr, skal det foreligge en samsvarserklæring.

Som grunnlag for samsvarserklæringen skal det foreligge en teknisk dokumentasjon som skal gjøre det mulig å vurdere om utstyret er i samsvar med forskriftene. Dokumentasjonen skal i den grad det er nødvendig for vurderingen, dekke det elektriske utstyrets konstruksjon, produksjon og funksjon.

For stikkontaktmateriell for boliger m.v. skal det foreligge et typeprøvingssertifikat fra en prøveinstitusjon akseptert av sentral tilsynsmyndighet istedenfor den tekniske dokumentasjon i foregående ledd. Slikt materiell skal tilfredsstille sikkerhetskravene i norske normer.

Du kan lese mer på dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) sin sider her.

Vi anbefaler alltid og bruke en autorisert elektrikker bedrift til alt arbeid. 

Hva kan du gjøre selv?

Det er begrenset hva du selv kan gjøre på det elektriske anlegget i din bolig. Her finner du en oversikt over det du har lov til å gjøre selv.

Dette har du lov til å gjøre selv på eget elektrisk anlegg:

 • Skifte deksel på brytere, stikkontakter og koblingsbokser.
 • Montere og skifte varmeovner hvis de har bevegelig ledning og støpsel.
 • Koble til eller skifte topolede støpsler til og med 25 A, med og uten jording.
 • Koble til eller skifte topolede skjøtekontakter og apparatkontakter til og med 16 A, med og uten jording.
 • Koble til og reparere bordlamper, lampetter og lignende med bevegelige ledninger, herunder også ledningsbrytere.
 • Koble til eller skifte ut lamper som henger i takkrok eller lignende, som er koblet til med kroneklemme eller plugg/stikkontakt. Lampene må ikke være en del av den faste installasjonen.

Exempel på hva du ikke har lov å gjøre selv:

 • Montere og tilkoble Downlights
 • Montere nye stikkkontakter som er infelte
 • sette inn nye sikringer i sikrinsskap.
 • legge opp nye skjulte anlegg.
 • sette opp nye el-punkter som er innebygde

Ikke rør varmekablene

Mange tror de kan spare penger på å legge varmekablene selv, for deretter å be en elektriker om å koble det til det elektriske anlegget i huset. Ikke-faglærte har verken lov å legge, montere eller koble til fastmonterte varmekabler. Det er bare fagfolk som kan gjøre dette.

Unngå forsikringssmell

Er ikke arbeidet fagmessig utført, kan du få varmegang, som igjen kan lede til brann. Hvis forsikringsselskapet kan bevise at det har vært ikke-faglærte på ferde, kan forsikringen forkortes. Da risikerer du å ikke få dekket skadene.

Vi fant andre produkter du kanskje vil like!