Futurehome Charge - 22kW Smart ladestasjon Sort

SKU
6605007
På lager

Futurehome Charge - 22kW Smart ladestasjon Sort

 
 
Futurehome Charge - 22kW Smart ladestasjon el-bil Zigbee/WiFi - Sort

Futurehome Charge: Den elegante og allsidige elbilladeren som er designet for å passe alle typer biler. Med en imponerende kapasitet på opptil 22 kW og støtte for 1-3 faser, er den klar til å møte enhver ladebehov.

Med 230/400V og 50-60Hz kompatibilitet, samt en strømstyrke på 32A, kan Futurehome Charge sømløst integreres i ulike elektriske systemer. Enten det er TN, TT eller IT-nett, denne laderen er klar for oppgaven.

Sikkerhet og pålitelighet er kjernen i Futurehome Charge. Den er i full overensstemmelse med alle bransjesertifiseringer for elbilladere i Norden, noe som gir deg fred i sinnet mens du lader kjøretøyet ditt. Type 2-kontakten sikrer enkel tilkobling til bilen din uten behov for adaptere.

Men det stopper ikke der. Med muligheten til å koble seg til Futurehomes åpne Smarthub-plattform, tar Futurehome Charge ladingen til neste nivå. Få utvidet funksjonalitet og kontroll over ladeopplevelsen din, slik at du kan optimalisere ladeplanene dine og integrere dem sømløst med hjemmets smarte økosystem.

Uansett om du kjører en liten bybil eller en kraftig SUV, er Futurehome Charge den ideelle partneren for lading av din elektriske bil. Stilren, pålitelig og kompatibel med en rekke systemer - den setter fart på veien mot en mer bærekraftig fremtid.

Pakkestørrelse (LxBxH)320 x 150 x 305 mm
Volum14.64 l
Vekt3.63 kg
 
Futurehome
Din vurdering

Forskrift om elektrisk utstyr

§ 12.Dokumentasjon på at sikkerhetskravene er oppfylt

For alt elektrisk utstyr, unntatt komponenter for innbygging i slikt utstyr, skal det foreligge en samsvarserklæring.

Som grunnlag for samsvarserklæringen skal det foreligge en teknisk dokumentasjon som skal gjøre det mulig å vurdere om utstyret er i samsvar med forskriftene. Dokumentasjonen skal i den grad det er nødvendig for vurderingen, dekke det elektriske utstyrets konstruksjon, produksjon og funksjon.

For stikkontaktmateriell for boliger m.v. skal det foreligge et typeprøvingssertifikat fra en prøveinstitusjon akseptert av sentral tilsynsmyndighet istedenfor den tekniske dokumentasjon i foregående ledd. Slikt materiell skal tilfredsstille sikkerhetskravene i norske normer.

Du kan lese mer på dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) sin sider her.

Vi anbefaler alltid og bruke en autorisert elektrikker bedrift til alt arbeid. 

Hva kan du gjøre selv?

Det er begrenset hva du selv kan gjøre på det elektriske anlegget i din bolig. Her finner du en oversikt over det du har lov til å gjøre selv.

Dette har du lov til å gjøre selv på eget elektrisk anlegg:

 • Skifte deksel på brytere, stikkontakter og koblingsbokser.
 • Montere og skifte varmeovner hvis de har bevegelig ledning og støpsel.
 • Koble til eller skifte topolede støpsler til og med 25 A, med og uten jording.
 • Koble til eller skifte topolede skjøtekontakter og apparatkontakter til og med 16 A, med og uten jording.
 • Koble til og reparere bordlamper, lampetter og lignende med bevegelige ledninger, herunder også ledningsbrytere.
 • Koble til eller skifte ut lamper som henger i takkrok eller lignende, som er koblet til med kroneklemme eller plugg/stikkontakt. Lampene må ikke være en del av den faste installasjonen.

Exempel på hva du ikke har lov å gjøre selv:

 • Montere og tilkoble Downlights
 • Montere nye stikkkontakter som er infelte
 • sette inn nye sikringer i sikrinsskap.
 • legge opp nye skjulte anlegg.
 • sette opp nye el-punkter som er innebygde

Ikke rør varmekablene

Mange tror de kan spare penger på å legge varmekablene selv, for deretter å be en elektriker om å koble det til det elektriske anlegget i huset. Ikke-faglærte har verken lov å legge, montere eller koble til fastmonterte varmekabler. Det er bare fagfolk som kan gjøre dette.

Unngå forsikringssmell

Er ikke arbeidet fagmessig utført, kan du få varmegang, som igjen kan lede til brann. Hvis forsikringsselskapet kan bevise at det har vært ikke-faglærte på ferde, kan forsikringen forkortes. Da risikerer du å ikke få dekket skadene.

Vi fant andre produkter du kanskje vil like!