Kundeservice

+47 69 00 14 99

-38%

GYRO 9W WARMDIM BØRSTET STÅL DOWNL. 9W M/DRIVER H=46MM

Special Price kr 499,00 kr 399,20 Vanlig pris kr 799,00
På lager
SKU
3229421

Lavtbyggende downlight med WarmDim teknologi som kan tiltes 25° i alle retninger, 360°.

trustpilot

Fleksibilitet uten grenser med de nye Gyro ekstra lavtbyggende downlightene. Med Gyro kan du vippe lyset i alle retninger slik at du får lyset der du ønsker det. Elegant design med tynn flens som gjør at det skapes en fin overgang mellom tak og downlight.

Linseteknologi for redusert blending og et jevnere og mer elegant lysbilde. Varmhvitt lys på 2700K, 3000K eller WarmDim. De beste egenskapene for fargegjengivelse som er å oppdrive for LED (Ra95+) kombinert med meget gode egenskaper for dimming gjør det enkelt å bytte ut og glemme halogenbelysning.

Armaturen har påmontert LED-driver med innstikk-klemmer forberedt for viderekobling. Strekkavlastning er integrert i LED-driverens lokk. For enkel montasje er kabel mellom driver og armatur utstyrt med hurtigkobling, og LED-driveren har 3M tape for innfesting i boks. Lakkerte varianter i sort og hvit kan også benyttes utendørs. Alle produkter i Gyro-familien kan monteres overdekket av isolasjonsmatter.

Hvorfor Gyro®?
– 25° tilt i alle retninger (360°)
– Hvit og sort kan monteres ute
– Enkel montering
– Lavtbyggende 46 mm (passer i 1,5?/36 mm
– Kan overdekkes av isolasjonsmatter nedlekting)
– Dimbar til meget lavt nivå
– Komplett med LED-driver som gir flimmerfritt lys
– Innfelte varianter kan benyttes i sone 1 på bad med god energieffektivitet

Installering rett i isolasjon
Innfelte varianter kan overdekkes av isolasjonsmatter. Varianter i hvit/sort kan også benyttes både innendørs og utendørs.

Produsent
Produsent Unilamp

Vi er et nytt friskt pust i det profesjonelle elektro og belysningsmarkedet. I løpet av kort tid har selskapet etablert seg og satt sine spor med nyskapende og moderne teknologi. Stort og brett produktsortiment som dekker både privat og industri

Write Your Own Review
DU ANMELDER:GYRO 9W WARMDIM BØRSTET STÅL DOWNL. 9W M/DRIVER H=46MM
Din vurdering
LED downlight, LEDstriper og LED Lamper til super priser. Norges Beste LED nettbutikk