Kombinasjonsplate 4-Hull L573 Hvit-El

SKU
1411704

Kombinasjonsplaten med 4 hull, modell L573 i fargen hvit, representerer en allsidig og estetisk tiltalende løsning for elektriske installasjoner. Denne kombinasjonsplaten er spesielt designet for å imøtekomme behovene til moderne hjem eller kontormiljøer der flere elektriske enheter må integreres på en ryddig og funksjonell måte.

Med sine 4 hull gir L573 deg muligheten til å installere en rekke elektriske enheter, for eksempel brytere, stikkontakter, USB-uttak, eller nettverkskontakter, alt på ett sted. Dette gir deg en sentralisert og organisert løsning for å styre og tilkoble ulike elektroniske enheter på en effektiv måte.

Hvitt utførelse gir ikke bare en moderne og rengjort estetikk, men også allsidighet for å passe inn i ulike interiørdesign. Den hvite fargen gir et rent og tidløst utseende som kan integreres sømløst i ulike rom og miljøer.

Kombinasjonsplaten L573 er konstruert med høy kvalitet, og den gir en pålitelig ramme for elektriske installasjoner. Den er utformet for enkel montering og kan integreres med standard 55x55 mm utstyr, noe som gir deg fleksibilitet til å velge passende enheter for dine spesifikke behov.

Samlet sett gir Kombinasjonsplate 4-Hull L573 Hvit-El en optimal balanse mellom funksjonalitet, estetikk og pålitelighet, og den representerer derfor en praktisk løsning for å skape et organisert og moderne elektrisk system.

 

Bruksområde: Kombinasjonsplater med 4 hull i RS16 utførelse.
Kombinasjonsplaten leveres med avtagbare mellomstykker som kan 
fjernes ved montering av doble og tripple stikkontakter.

Teknisk spesifikasjon: RS16 Kombinasjonsplate. 
Farge: Polarhvit. Halogenfri

Elko
Din vurdering
FargeHvit

Forskrift om elektrisk utstyr

§ 12.Dokumentasjon på at sikkerhetskravene er oppfylt

For alt elektrisk utstyr, unntatt komponenter for innbygging i slikt utstyr, skal det foreligge en samsvarserklæring.

Som grunnlag for samsvarserklæringen skal det foreligge en teknisk dokumentasjon som skal gjøre det mulig å vurdere om utstyret er i samsvar med forskriftene. Dokumentasjonen skal i den grad det er nødvendig for vurderingen, dekke det elektriske utstyrets konstruksjon, produksjon og funksjon.

For stikkontaktmateriell for boliger m.v. skal det foreligge et typeprøvingssertifikat fra en prøveinstitusjon akseptert av sentral tilsynsmyndighet istedenfor den tekniske dokumentasjon i foregående ledd. Slikt materiell skal tilfredsstille sikkerhetskravene i norske normer.

Du kan lese mer på dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) sin sider her.

Vi anbefaler alltid og bruke en autorisert elektrikker bedrift til alt arbeid. 

Hva kan du gjøre selv?

Det er begrenset hva du selv kan gjøre på det elektriske anlegget i din bolig. Her finner du en oversikt over det du har lov til å gjøre selv.

Dette har du lov til å gjøre selv på eget elektrisk anlegg:

 • Skifte deksel på brytere, stikkontakter og koblingsbokser.
 • Montere og skifte varmeovner hvis de har bevegelig ledning og støpsel.
 • Koble til eller skifte topolede støpsler til og med 25 A, med og uten jording.
 • Koble til eller skifte topolede skjøtekontakter og apparatkontakter til og med 16 A, med og uten jording.
 • Koble til og reparere bordlamper, lampetter og lignende med bevegelige ledninger, herunder også ledningsbrytere.
 • Koble til eller skifte ut lamper som henger i takkrok eller lignende, som er koblet til med kroneklemme eller plugg/stikkontakt. Lampene må ikke være en del av den faste installasjonen.

Exempel på hva du ikke har lov å gjøre selv:

 • Montere og tilkoble Downlights
 • Montere nye stikkkontakter som er infelte
 • sette inn nye sikringer i sikrinsskap.
 • legge opp nye skjulte anlegg.
 • sette opp nye el-punkter som er innebygde

Ikke rør varmekablene

Mange tror de kan spare penger på å legge varmekablene selv, for deretter å be en elektriker om å koble det til det elektriske anlegget i huset. Ikke-faglærte har verken lov å legge, montere eller koble til fastmonterte varmekabler. Det er bare fagfolk som kan gjøre dette.

Unngå forsikringssmell

Er ikke arbeidet fagmessig utført, kan du få varmegang, som igjen kan lede til brann. Hvis forsikringsselskapet kan bevise at det har vært ikke-faglærte på ferde, kan forsikringen forkortes. Da risikerer du å ikke få dekket skadene.

Vi fant andre produkter du kanskje vil like!