75W LEDbar til bil 7500LM

SKU
30012490

Den kraftige 75W LED-baren er designet for å imøtekomme behovene til bilentusiaster, båteiere og andre som krever pålitelig belysning under ulike forhold. Med en imponerende effekt på 75 watt gir denne LED-baren et kraftig lysutbytte, som er ideelt for bruk i ulike miljøer, inkludert terrengkjøretøyer (ATV), biler, båter og mer.

Den medfølgende monteringssettet, komplett med festebraketter, gjør installasjonen enkel og problemfri. Dette gir brukeren fleksibiliteten til å montere LED-baren på ønsket sted på kjøretøyet, sikre en optimal belysningsvinkel. Den robuste konstruksjonen i aluminium gir ikke bare holdbarhet, men også effektiv varmespredning for å opprettholde optimal ytelse over tid.

En betydelig fordel med denne LED-baren er dens allsidighet når det gjelder strømforsyning. Den støtter et bredt spenningsområde fra 9V til 30V DC, som gjør den kompatibel med forskjellige kjøretøy og elektriske systemer. Dette gjør LED-baren til et pålitelig valg for både kjøretøy med 12V-systemer, som personbiler, og kjøretøy med 24V-systemer, som lastebiler og enkelte båter.

Uansett om det er for ekstra lys på off-road eventyr, forbedret synlighet på veien eller økt sikkerhet på vannet, gir denne 75W LED-baren pålitelig og kraftig belysning. Med sin holdbare konstruksjon, enkel montering og bred kompatibilitet med ulike spenningsnivåer, tilbyr den en praktisk løsning for de som søker pålitelig belysning til ulike formål.

 

Beskrivelse
1. Lampe dioder: High Power lampe dioder, 3W / pr stk;
2. Farge temperatur: 6000K;
3. Lysstyrke: 7500Lumen;
4. Effekt: 75W;
5. Antall chips: * 3W High Power LED
6. Materiale: Aviation aluminiumslegering die-casting shell, PC-speil, 304 rustfritt stål brakett;
7. Spenning: 9 ~ 30V, DC
8. Prinsippet om varmespredning: Aviation aluminiumlegering barriere varmeavledning
9. Bruk modeller: Generelle modeller, inkludert lastebiler, gaffeltrucker, terrengkjøretøyer, ingeniørvogner, biler, skip, motorsykler etc.

Er et arbeidslys til bil, båt, eller andre kjøretøy

Din vurdering

Forskrift om elektrisk utstyr

§ 12.Dokumentasjon på at sikkerhetskravene er oppfylt

For alt elektrisk utstyr, unntatt komponenter for innbygging i slikt utstyr, skal det foreligge en samsvarserklæring.

Som grunnlag for samsvarserklæringen skal det foreligge en teknisk dokumentasjon som skal gjøre det mulig å vurdere om utstyret er i samsvar med forskriftene. Dokumentasjonen skal i den grad det er nødvendig for vurderingen, dekke det elektriske utstyrets konstruksjon, produksjon og funksjon.

For stikkontaktmateriell for boliger m.v. skal det foreligge et typeprøvingssertifikat fra en prøveinstitusjon akseptert av sentral tilsynsmyndighet istedenfor den tekniske dokumentasjon i foregående ledd. Slikt materiell skal tilfredsstille sikkerhetskravene i norske normer.

Du kan lese mer på dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) sin sider her.

Vi anbefaler alltid og bruke en autorisert elektrikker bedrift til alt arbeid. 

Hva kan du gjøre selv?

Det er begrenset hva du selv kan gjøre på det elektriske anlegget i din bolig. Her finner du en oversikt over det du har lov til å gjøre selv.

Dette har du lov til å gjøre selv på eget elektrisk anlegg:

 • Skifte deksel på brytere, stikkontakter og koblingsbokser.
 • Montere og skifte varmeovner hvis de har bevegelig ledning og støpsel.
 • Koble til eller skifte topolede støpsler til og med 25 A, med og uten jording.
 • Koble til eller skifte topolede skjøtekontakter og apparatkontakter til og med 16 A, med og uten jording.
 • Koble til og reparere bordlamper, lampetter og lignende med bevegelige ledninger, herunder også ledningsbrytere.
 • Koble til eller skifte ut lamper som henger i takkrok eller lignende, som er koblet til med kroneklemme eller plugg/stikkontakt. Lampene må ikke være en del av den faste installasjonen.

Exempel på hva du ikke har lov å gjøre selv:

 • Montere og tilkoble Downlights
 • Montere nye stikkkontakter som er infelte
 • sette inn nye sikringer i sikrinsskap.
 • legge opp nye skjulte anlegg.
 • sette opp nye el-punkter som er innebygde

Ikke rør varmekablene

Mange tror de kan spare penger på å legge varmekablene selv, for deretter å be en elektriker om å koble det til det elektriske anlegget i huset. Ikke-faglærte har verken lov å legge, montere eller koble til fastmonterte varmekabler. Det er bare fagfolk som kan gjøre dette.

Unngå forsikringssmell

Er ikke arbeidet fagmessig utført, kan du få varmegang, som igjen kan lede til brann. Hvis forsikringsselskapet kan bevise at det har vært ikke-faglærte på ferde, kan forsikringen forkortes. Da risikerer du å ikke få dekket skadene.

Vi fant andre produkter du kanskje vil like!