LED-LYSRØR, 230V, 9W, 4000K, 600 MM

SKU
8298402

LED-Lysrør med 26 mm Diameter og LED-Starter: En Effektiv Oppgradering for Armaturer med Magnetisk Reaktor

Introduserer LED-lysrør med 26 mm diameter, en energieffektiv løsning for oppgradering av armaturer utstyrt med startere (magnetisk reaktor). Dette LED-lysrøret, inkludert LED-starter, er i samsvar med IEC 62776-standarden, og det gir optimal belysning med spesifikke bruksbegrensninger.

Nøkkelfunksjoner:

 1. 26 mm Diameter:

  • Dette LED-lysrøret har en diameter på 26 mm, og det er designet for å passe perfekt i armaturer som krever denne spesifikke størrelsen. Det gir en sømløs oppgradering fra konvensjonelle lysrør.
 2. Kun for Bruk i Armaturer med Startere (Magnetisk Reaktor):

  • LED-lysrøret er kompatibelt med armaturer som bruker startere og magnetiske reaktorer. Det gir en enkel og kostnadseffektiv måte å oppgradere eksisterende armaturer til moderne LED-teknologi.
 3. Inkludert LED-Starter:

  • Leveres med en LED-starter for enkel installasjon. Dette sikrer at LED-lysrøret fungerer optimalt med armaturer som er designet for bruk med tradisjonelle lysrør og startere.
 4. IEC 62776-Standard:

  • Oppfyller standardene i IEC 62776, som sikrer at LED-lysrøret er testet og samsvarer med kvalitetskravene for pålitelig og sikker bruk.
 5. Begrensninger i Seriekobling:

  • Vær oppmerksom på at dette lysrøret ikke er egnet for bruk i armaturer med seriekobling, det vil si armaturer med mer enn ett lysrør per magnetisk reaktor. Det er viktig å følge de spesifikke bruksanvisningene for å sikre optimal ytelse.

Anbefalinger for Bruk:

 • Eksisterende Armaturer med Magnetisk Reaktor: Ideelt for å oppgradere eldre armaturer som bruker magnetisk reaktor og startere, og gir dem fordelene med moderne LED-teknologi.

 • Situasjoner med Spesifikke Diameterkrav: Passer perfekt for situasjoner der armaturer krever et LED-lysrør med 26 mm diameter.

 • Standardoverholdelse: Oppfyller standardene i IEC 62776, noe som gir trygghet for pålitelig ytelse og sikkerhet.

Dette LED-lysrøret er en praktisk løsning for de som ønsker å oppgradere eksisterende armaturer med magnetiske reaktorer til mer energieffektiv LED-teknologi. Vær oppmerksom på bruksbegrensningene knyttet til seriekobling for å sikre optimal bruk og ytelse.

SPESIFIKASJONER
Antall/forp 25
Dimbar Nei
Effekt 9W
Energiklasse D
Erstatter 18W
Fabrikat Malmbergs Pro
Fargegjengivelse Ra≥80
Fargetemperatur 4000K
Fargetoleranse ≤6 SDCM
Lengde 600 mm
Levetid 50 000 timer, L80.
Lysfluks 1350 lm
Sokkel G13
Sprednings vinkel 250°
Malmbergs
Din vurdering

Forskrift om elektrisk utstyr

§ 12.Dokumentasjon på at sikkerhetskravene er oppfylt

For alt elektrisk utstyr, unntatt komponenter for innbygging i slikt utstyr, skal det foreligge en samsvarserklæring.

Som grunnlag for samsvarserklæringen skal det foreligge en teknisk dokumentasjon som skal gjøre det mulig å vurdere om utstyret er i samsvar med forskriftene. Dokumentasjonen skal i den grad det er nødvendig for vurderingen, dekke det elektriske utstyrets konstruksjon, produksjon og funksjon.

For stikkontaktmateriell for boliger m.v. skal det foreligge et typeprøvingssertifikat fra en prøveinstitusjon akseptert av sentral tilsynsmyndighet istedenfor den tekniske dokumentasjon i foregående ledd. Slikt materiell skal tilfredsstille sikkerhetskravene i norske normer.

Du kan lese mer på dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) sin sider her.

Vi anbefaler alltid og bruke en autorisert elektrikker bedrift til alt arbeid. 

Hva kan du gjøre selv?

Det er begrenset hva du selv kan gjøre på det elektriske anlegget i din bolig. Her finner du en oversikt over det du har lov til å gjøre selv.

Dette har du lov til å gjøre selv på eget elektrisk anlegg:

 • Skifte deksel på brytere, stikkontakter og koblingsbokser.
 • Montere og skifte varmeovner hvis de har bevegelig ledning og støpsel.
 • Koble til eller skifte topolede støpsler til og med 25 A, med og uten jording.
 • Koble til eller skifte topolede skjøtekontakter og apparatkontakter til og med 16 A, med og uten jording.
 • Koble til og reparere bordlamper, lampetter og lignende med bevegelige ledninger, herunder også ledningsbrytere.
 • Koble til eller skifte ut lamper som henger i takkrok eller lignende, som er koblet til med kroneklemme eller plugg/stikkontakt. Lampene må ikke være en del av den faste installasjonen.

Exempel på hva du ikke har lov å gjøre selv:

 • Montere og tilkoble Downlights
 • Montere nye stikkkontakter som er infelte
 • sette inn nye sikringer i sikrinsskap.
 • legge opp nye skjulte anlegg.
 • sette opp nye el-punkter som er innebygde

Ikke rør varmekablene

Mange tror de kan spare penger på å legge varmekablene selv, for deretter å be en elektriker om å koble det til det elektriske anlegget i huset. Ikke-faglærte har verken lov å legge, montere eller koble til fastmonterte varmekabler. Det er bare fagfolk som kan gjøre dette.

Unngå forsikringssmell

Er ikke arbeidet fagmessig utført, kan du få varmegang, som igjen kan lede til brann. Hvis forsikringsselskapet kan bevise at det har vært ikke-faglærte på ferde, kan forsikringen forkortes. Da risikerer du å ikke få dekket skadene.

Vi fant andre produkter du kanskje vil like!