Mayari gulvlampe

SKU
169781

Mayari gulvlampe med sotet glasskjerm er en elegant og stilfull lampe som tilfører et snev av luksus og atmosfære til ethvert rom. Med sitt slående design og moderne estetikk er denne lampen ideell for plassering i stuen, soverommet eller som et dekorativt møbel i gangen.

Hovedtrekkene ved Mayari gulvlampe inkluderer:

Design: Lampens design skiller seg ut med en perfekt balanse mellom en moderne og tidløs estetikk. Den sotete glasskjermen gir en subtil, men sofistikert effekt, mens lampens generelle form legger til et elegant preg.

Allsidighet: Mayari gulvlampe er en allsidig belysningsløsning som kan tilpasses flere omgivelser. Den passer like bra som et stemningsskapende element i stuen som den gjør som et praktisk belysningsalternativ på soverommet. I tillegg kan den fungere som et stilfullt møbel i en gang, og legge til et dekorativt preg.

Materialer: Lampen er konstruert med materialer av høy kvalitet, noe som ikke bare gir den en holdbar struktur, men også en premium følelse. Kombinasjonen av metall og sotet glass gir et elegant uttrykk som kan harmonisere med ulike interiørstiler.

Belysningseffekt: Den sotete glasskjermen skaper en dempet og behagelig belysning, perfekt for å skape en avslappet atmosfære. Denne gulvlampen er derfor ikke bare en lyskilde, men også en kunstnerisk innslag som bidrar til å definere rommets stemning.

Mayari gulvlampe er en investering i både funksjonalitet og design, og den gir deg muligheten til å transformere ethvert rom til et elegant og innbydende miljø. Enten den brukes som en belysningskilde eller som et dekorativt møbel, tilbyr Mayari gulvlampe en sofistikert tilnærming til belysning i hjemmet.

 

Tekniske spesifikasjoner for lampen:

 • Diameter: 20 cm
 • Høyde: 146 cm
 • Lengde på ledning: 180 cm

Materialer:

 • Lampen er konstruert av holdbare og estetisk tiltalende materialer, hovedsakelig metall og glass. Den kombinasjonen gir ikke bare strukturell styrke, men også en moderne og elegant utseende.

Lyskilde:

 • Lyskilden følger ikke med lampen, og dette gir deg friheten til å velge den type lyskilde som passer best til dine preferanser og belysningsbehov. Lampen er utstyrt med en E27-sokkel, noe som gir et bredt spekter av kompatible lyspærer.

Lysregulering:

 • Lysregulering er enkelt og tilgjengelig gjennom en bryter plassert på ledningen. Dette gir deg muligheten til å justere lysstyrken etter situasjonen og skape ønsket atmosfære i rommet.

Teknisk informasjon:

 • Lampen har en maksimal effekt på 15W, og den bruker en E27-sokkel. Den opererer på 220-240V strøm. Med sin klassifisering som KL.II og en IP20-rating, er den egnet for bruk i hjemmet. CE-merket indikerer at produktet oppfyller de europeiske kravene til sikkerhet og kvalitet.

Denne gulvlampen er ikke bare en funksjonell belysningsløsning, men også et designelement som kan berike interiøret ditt. Målene og tekniske spesifikasjonene gir deg verdifull informasjon for å integrere lampen sømløst i ditt eksisterende rom.

 

Scan-Light
Din vurdering
FargeSort

Forskrift om elektrisk utstyr

§ 12.Dokumentasjon på at sikkerhetskravene er oppfylt

For alt elektrisk utstyr, unntatt komponenter for innbygging i slikt utstyr, skal det foreligge en samsvarserklæring.

Som grunnlag for samsvarserklæringen skal det foreligge en teknisk dokumentasjon som skal gjøre det mulig å vurdere om utstyret er i samsvar med forskriftene. Dokumentasjonen skal i den grad det er nødvendig for vurderingen, dekke det elektriske utstyrets konstruksjon, produksjon og funksjon.

For stikkontaktmateriell for boliger m.v. skal det foreligge et typeprøvingssertifikat fra en prøveinstitusjon akseptert av sentral tilsynsmyndighet istedenfor den tekniske dokumentasjon i foregående ledd. Slikt materiell skal tilfredsstille sikkerhetskravene i norske normer.

Du kan lese mer på dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) sin sider her.

Vi anbefaler alltid og bruke en autorisert elektrikker bedrift til alt arbeid. 

Hva kan du gjøre selv?

Det er begrenset hva du selv kan gjøre på det elektriske anlegget i din bolig. Her finner du en oversikt over det du har lov til å gjøre selv.

Dette har du lov til å gjøre selv på eget elektrisk anlegg:

 • Skifte deksel på brytere, stikkontakter og koblingsbokser.
 • Montere og skifte varmeovner hvis de har bevegelig ledning og støpsel.
 • Koble til eller skifte topolede støpsler til og med 25 A, med og uten jording.
 • Koble til eller skifte topolede skjøtekontakter og apparatkontakter til og med 16 A, med og uten jording.
 • Koble til og reparere bordlamper, lampetter og lignende med bevegelige ledninger, herunder også ledningsbrytere.
 • Koble til eller skifte ut lamper som henger i takkrok eller lignende, som er koblet til med kroneklemme eller plugg/stikkontakt. Lampene må ikke være en del av den faste installasjonen.

Exempel på hva du ikke har lov å gjøre selv:

 • Montere og tilkoble Downlights
 • Montere nye stikkkontakter som er infelte
 • sette inn nye sikringer i sikrinsskap.
 • legge opp nye skjulte anlegg.
 • sette opp nye el-punkter som er innebygde

Ikke rør varmekablene

Mange tror de kan spare penger på å legge varmekablene selv, for deretter å be en elektriker om å koble det til det elektriske anlegget i huset. Ikke-faglærte har verken lov å legge, montere eller koble til fastmonterte varmekabler. Det er bare fagfolk som kan gjøre dette.

Unngå forsikringssmell

Er ikke arbeidet fagmessig utført, kan du få varmegang, som igjen kan lede til brann. Hvis forsikringsselskapet kan bevise at det har vært ikke-faglærte på ferde, kan forsikringen forkortes. Da risikerer du å ikke få dekket skadene.

Vi fant andre produkter du kanskje vil like!