Open vegglampe

SKU
169813

Open vegglampe er et allsidig og tidløst belysningsvalg som kan tilføre ethvert rom et snev av eleganse og funksjonalitet. Med sitt enkle design passer den sømløst inn i de fleste interiørstiler, fra moderne til mer tradisjonelle innredninger.

Den rene og minimalistiske utformingen gjør at Open vegglampe kan fungere som en subtil bakgrunnsbelysning eller som en del av et mer fremtredende belysningsoppsett. Den diskrete størrelsen med målene 10x14x11 cm gjør den også ideell for mindre rom eller som et tillegg til allerede eksisterende belysning.

En av fordelene med Open vegglampe er dens fleksibilitet når det gjelder belysningsvalg. Mens den fungerer godt med bare en enkel lyspære, kan den også enkelt tilpasses med en lampeskjerm for å skape et mer dempet og atmosfærisk lys. Alternativt kan man velge å sette inn en stilig designpære for å legge til et snev av personlighet og karakter til rommet.

Uansett om den brukes alene eller i kombinasjon med andre belysningsalternativer, tilbyr Open vegglampe en praktisk og stilig løsning for å lysne opp ethvert rom i hjemmet eller på kontoret. Med sin enkle eleganse og muligheten for tilpasning er den en pålitelig favoritt blant designbevisste og funksjonsorienterte enkeltpersoner.

Scan-Light
Din vurdering
FargeSort

Forskrift om elektrisk utstyr

§ 12.Dokumentasjon på at sikkerhetskravene er oppfylt

For alt elektrisk utstyr, unntatt komponenter for innbygging i slikt utstyr, skal det foreligge en samsvarserklæring.

Som grunnlag for samsvarserklæringen skal det foreligge en teknisk dokumentasjon som skal gjøre det mulig å vurdere om utstyret er i samsvar med forskriftene. Dokumentasjonen skal i den grad det er nødvendig for vurderingen, dekke det elektriske utstyrets konstruksjon, produksjon og funksjon.

For stikkontaktmateriell for boliger m.v. skal det foreligge et typeprøvingssertifikat fra en prøveinstitusjon akseptert av sentral tilsynsmyndighet istedenfor den tekniske dokumentasjon i foregående ledd. Slikt materiell skal tilfredsstille sikkerhetskravene i norske normer.

Du kan lese mer på dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) sin sider her.

Vi anbefaler alltid og bruke en autorisert elektrikker bedrift til alt arbeid. 

Hva kan du gjøre selv?

Det er begrenset hva du selv kan gjøre på det elektriske anlegget i din bolig. Her finner du en oversikt over det du har lov til å gjøre selv.

Dette har du lov til å gjøre selv på eget elektrisk anlegg:

 • Skifte deksel på brytere, stikkontakter og koblingsbokser.
 • Montere og skifte varmeovner hvis de har bevegelig ledning og støpsel.
 • Koble til eller skifte topolede støpsler til og med 25 A, med og uten jording.
 • Koble til eller skifte topolede skjøtekontakter og apparatkontakter til og med 16 A, med og uten jording.
 • Koble til og reparere bordlamper, lampetter og lignende med bevegelige ledninger, herunder også ledningsbrytere.
 • Koble til eller skifte ut lamper som henger i takkrok eller lignende, som er koblet til med kroneklemme eller plugg/stikkontakt. Lampene må ikke være en del av den faste installasjonen.

Exempel på hva du ikke har lov å gjøre selv:

 • Montere og tilkoble Downlights
 • Montere nye stikkkontakter som er infelte
 • sette inn nye sikringer i sikrinsskap.
 • legge opp nye skjulte anlegg.
 • sette opp nye el-punkter som er innebygde

Ikke rør varmekablene

Mange tror de kan spare penger på å legge varmekablene selv, for deretter å be en elektriker om å koble det til det elektriske anlegget i huset. Ikke-faglærte har verken lov å legge, montere eller koble til fastmonterte varmekabler. Det er bare fagfolk som kan gjøre dette.

Unngå forsikringssmell

Er ikke arbeidet fagmessig utført, kan du få varmegang, som igjen kan lede til brann. Hvis forsikringsselskapet kan bevise at det har vært ikke-faglærte på ferde, kan forsikringen forkortes. Da risikerer du å ikke få dekket skadene.

Vi fant andre produkter du kanskje vil like!