SENSE 700mA 3000lm DRIVER KIT

SKU
6600073

Driver Kit 700mA med 3000 lumen og faseavsnittsdimming er en kraftig og allsidig løsning for styring av LED-belysningssystemer. Dette settet gir deg muligheten til å tilpasse lysnivået etter behov, og det leveres med en rekke funksjoner for å sikre en smidig og effektiv installasjon.

Med en utgangsstrøm på 700mA og en lysstyrke på 3000 lumen, er dette driverkittet ideelt for å drive høyeffektive LED-lyskilder. Det gir pålitelig kraft og stabilitet for å opprettholde optimal ytelse over tid.

Faseavsnittsdimming gir deg presis kontroll over belysningen, slik at du kan tilpasse atmosfæren i rommet etter preferansene dine. Dette er spesielt nyttig for å oppnå ønsket atmosfære og energieffektivitet.

Inkludert i settet er en 1,5 meter lang kabel med en Schuko-plugg, som gir enkel tilkobling til strømkilden. Dette bidrar til en enklere og mer praktisk installasjon, samtidig som det gir fleksibilitet for plassering av driveren.

Driverkittet er utformet for faseavsnittsdimming, som er en populær metode for å justere lysstyrken til LED-belysningssystemer. Denne teknologien gir jevn og trinnløs dimming, og det gir deg muligheten til å tilpasse lyset i rommet nøyaktig etter behov.

Alt i alt gir Driver Kit 700mA med 3000 lumen og faseavsnittsdimming en pålitelig og brukervennlig løsning for styring av LED-belysning, samtidig som det gir deg fleksibilitet og presisjon i tilpasningen av belysningsnivået.

 
 
 
SG-Armaturen AS
Din vurdering

Forskrift om elektrisk utstyr

§ 12.Dokumentasjon på at sikkerhetskravene er oppfylt

For alt elektrisk utstyr, unntatt komponenter for innbygging i slikt utstyr, skal det foreligge en samsvarserklæring.

Som grunnlag for samsvarserklæringen skal det foreligge en teknisk dokumentasjon som skal gjøre det mulig å vurdere om utstyret er i samsvar med forskriftene. Dokumentasjonen skal i den grad det er nødvendig for vurderingen, dekke det elektriske utstyrets konstruksjon, produksjon og funksjon.

For stikkontaktmateriell for boliger m.v. skal det foreligge et typeprøvingssertifikat fra en prøveinstitusjon akseptert av sentral tilsynsmyndighet istedenfor den tekniske dokumentasjon i foregående ledd. Slikt materiell skal tilfredsstille sikkerhetskravene i norske normer.

Du kan lese mer på dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) sin sider her.

Vi anbefaler alltid og bruke en autorisert elektrikker bedrift til alt arbeid. 

Hva kan du gjøre selv?

Det er begrenset hva du selv kan gjøre på det elektriske anlegget i din bolig. Her finner du en oversikt over det du har lov til å gjøre selv.

Dette har du lov til å gjøre selv på eget elektrisk anlegg:

 • Skifte deksel på brytere, stikkontakter og koblingsbokser.
 • Montere og skifte varmeovner hvis de har bevegelig ledning og støpsel.
 • Koble til eller skifte topolede støpsler til og med 25 A, med og uten jording.
 • Koble til eller skifte topolede skjøtekontakter og apparatkontakter til og med 16 A, med og uten jording.
 • Koble til og reparere bordlamper, lampetter og lignende med bevegelige ledninger, herunder også ledningsbrytere.
 • Koble til eller skifte ut lamper som henger i takkrok eller lignende, som er koblet til med kroneklemme eller plugg/stikkontakt. Lampene må ikke være en del av den faste installasjonen.

Exempel på hva du ikke har lov å gjøre selv:

 • Montere og tilkoble Downlights
 • Montere nye stikkkontakter som er infelte
 • sette inn nye sikringer i sikrinsskap.
 • legge opp nye skjulte anlegg.
 • sette opp nye el-punkter som er innebygde

Ikke rør varmekablene

Mange tror de kan spare penger på å legge varmekablene selv, for deretter å be en elektriker om å koble det til det elektriske anlegget i huset. Ikke-faglærte har verken lov å legge, montere eller koble til fastmonterte varmekabler. Det er bare fagfolk som kan gjøre dette.

Unngå forsikringssmell

Er ikke arbeidet fagmessig utført, kan du få varmegang, som igjen kan lede til brann. Hvis forsikringsselskapet kan bevise at det har vært ikke-faglærte på ferde, kan forsikringen forkortes. Da risikerer du å ikke få dekket skadene.

Vi fant andre produkter du kanskje vil like!