SG LEDDim 2x100

SKU
1431102
På lager

SG LEDDim 2x100. 

En super dimmer som kan dimme 2x100W LED

Sort ramme som tilbehør artikkelnr 1431109

 • Lengde: 84 mm
 • Bredde: 84 mm
 • Høyde: 42 mm
 • Vekt (brutto/netto): 118 g / 93 g

LEDdim 2x100 fasesnitt-dimmer er en avansert enhet som sikrer stabil dimming av lyset uten behov for tilkobling til nøytralleder. Denne dimmeren er designet for å håndtere to separate laster, og gir deg full kontroll over belysningen ved å justere lysnivåene i tråd med lyskildene dine.

En av de bemerkelsesverdige egenskapene til LEDDim 2x100 er evnen til å tilpasse seg ulike lyskilder. Ved å manuelt stille inn minimums- og maksimumsnivåene kan du skreddersy belysningen etter dine preferanser. Dette gir en personlig og skreddersydd opplevelse, slik at du kan skape akkurat det riktige atmosfæriske lyset i rommet.

Denne dimmeren gir deg også fleksibilitet når det gjelder estetikk, med en tilgjengelig sort ramme som tilbehør. Den sorte rammen bidrar ikke bare til enhetens elegante utseende, men gir også muligheten til å integrere dimmeren sømløst med andre elementer i interiøret.

Med LEDDim 2x100 fasesnitt-dimmer kan du altså glede deg over presis og stabil dimming, tilpasset dine preferanser, uten å bekymre deg for tilkobling til nøytralleder. Denne enheten representerer et skritt fremover i belysningskontroll og gir deg friheten til å skape den perfekte atmosfæren i ethvert rom.

SG-Armaturen AS
Din vurdering
FargeHvit

Forskrift om elektrisk utstyr

§ 12.Dokumentasjon på at sikkerhetskravene er oppfylt

For alt elektrisk utstyr, unntatt komponenter for innbygging i slikt utstyr, skal det foreligge en samsvarserklæring.

Som grunnlag for samsvarserklæringen skal det foreligge en teknisk dokumentasjon som skal gjøre det mulig å vurdere om utstyret er i samsvar med forskriftene. Dokumentasjonen skal i den grad det er nødvendig for vurderingen, dekke det elektriske utstyrets konstruksjon, produksjon og funksjon.

For stikkontaktmateriell for boliger m.v. skal det foreligge et typeprøvingssertifikat fra en prøveinstitusjon akseptert av sentral tilsynsmyndighet istedenfor den tekniske dokumentasjon i foregående ledd. Slikt materiell skal tilfredsstille sikkerhetskravene i norske normer.

Du kan lese mer på dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) sin sider her.

Vi anbefaler alltid og bruke en autorisert elektrikker bedrift til alt arbeid. 

Hva kan du gjøre selv?

Det er begrenset hva du selv kan gjøre på det elektriske anlegget i din bolig. Her finner du en oversikt over det du har lov til å gjøre selv.

Dette har du lov til å gjøre selv på eget elektrisk anlegg:

 • Skifte deksel på brytere, stikkontakter og koblingsbokser.
 • Montere og skifte varmeovner hvis de har bevegelig ledning og støpsel.
 • Koble til eller skifte topolede støpsler til og med 25 A, med og uten jording.
 • Koble til eller skifte topolede skjøtekontakter og apparatkontakter til og med 16 A, med og uten jording.
 • Koble til og reparere bordlamper, lampetter og lignende med bevegelige ledninger, herunder også ledningsbrytere.
 • Koble til eller skifte ut lamper som henger i takkrok eller lignende, som er koblet til med kroneklemme eller plugg/stikkontakt. Lampene må ikke være en del av den faste installasjonen.

Exempel på hva du ikke har lov å gjøre selv:

 • Montere og tilkoble Downlights
 • Montere nye stikkkontakter som er infelte
 • sette inn nye sikringer i sikrinsskap.
 • legge opp nye skjulte anlegg.
 • sette opp nye el-punkter som er innebygde

Ikke rør varmekablene

Mange tror de kan spare penger på å legge varmekablene selv, for deretter å be en elektriker om å koble det til det elektriske anlegget i huset. Ikke-faglærte har verken lov å legge, montere eller koble til fastmonterte varmekabler. Det er bare fagfolk som kan gjøre dette.

Unngå forsikringssmell

Er ikke arbeidet fagmessig utført, kan du få varmegang, som igjen kan lede til brann. Hvis forsikringsselskapet kan bevise at det har vært ikke-faglærte på ferde, kan forsikringen forkortes. Da risikerer du å ikke få dekket skadene.

Vi fant andre produkter du kanskje vil like!