Kjøpt elektro utstyr på nett og Elektriker vil ikke installere?

Kjøpt elektro utstyr på nett og Elektriker vil ikke installere?

Veldig mange kunder ønsker å handle elektroutstyr, downlights og lamper selv på nett for å
spare litt og for å ha litt større utvalg en kansje den lokale elektrikeren kan tilby. Det er jo også 
mange elektrikere som ikke har nettsider med alle produktene dem kan tilby, og det blir det ofte
litt vanskelig for kundene å velge rett type produkter. Og derfor bruker mange nettbutikker som har et større utvalg en den lokale elektriker. 

Vi har i det siste blitt kontaktet av flere i bygdenorge som har opplevd at den lokale elektriker nekter å installere produktene ifra SG, unilamp, Elko osv om produktene ikke er kjøpt hos dem. Kunden blir da nærmest tvungen til å handle elektroutstyr mye dyrere enn nødvendig. LEDonline.no kommer i tiden som kommer til å tilby en gratis tjeneste der vi inngår avtaler med elektrikere som tar på seg oppdrag med installasjon av produkter som er kjøpt på LEDonline.no

Så driver du å bygger Garasje, naust eller en annen type bygning og er det håp. Først ut er Sunnmøre. Her har vi inngått en avtale med Bra Elektro www.breal.no som blant annet dekker syvde, fiskå, eidså, åheim og ellers i søre Sunnmøre. Har du kjøpt downlights, lamper eller elektro artikler på nett kan du kontakte Bra elektro for å få en installasjonspris. 

Om du opplever det samme hos deg, så ta kontakt med oss så skal vi sette deg i kontakt med en  elektriker som kan hjelpe deg. 

Vi annbefaler alltid at du bruker en autorisert elektriker for instalasjon av elektrisk utstyr. 
Her kan du lese om hva du har lov å gjøre selv. klikk her