NYHET. SG junistar BIO, med fokus på bærekraft

Junistar Bio setter nye standarder for enkel installasjon av downlights. Ny patentsøkt fjærløsning minimerer installasjonstiden. Junistar Bio kan monteres i 48mm lektelag i alle paneltykkelser fra 2mm, direkte i isolatorer eller i downlightbokser. Om nødvendig kan den også enkelt demonteres uten å skade fingrene. Leveres med koblingsboks som gir bedre strekkavlastning for mange kabeltyper og sikrer K-røret.


Junistar Bio er en ekstremt effektiv armatur med høy lyskvalitet og flimmerfri. Den kan dimmes via en fasesegmentdimmer og kan vippes 25° i begge retninger.
Installasjonen ble utviklet med bærekraft i tankene og er laget av bioresirkulerte materialer; laget av avfall og rester av biologisk opprinnelse. Den bruker mindre materiale enn tradisjonelle downlights: den veier omtrent 40 % mindre.

 

Utviklet med bærekraft i tankene Junistar Bio er produsert med bioresirkulerte materialer (uthevet med grønt). Bioresirkuleringsmaterialer er laget av avfall og rester av biologisk opprinnelse, for eksempel brukt matolje. Det bioresirkulerte materialet har et karbonavtrykk (kilogram CO2-ekvivalent) som er 94 % lavere enn fossilt polykarbonat. Svært energisparende, 100lm/W, 5W, 520lm@3000K, Ra>90. Uten driver nødvendig (elektronikken er inkludert i lyskilden), er Junistar Bio totalt ca. 40 % lettere sammenlignet med tradisjonelle downlights.

etter hvert kommer denne også i Sort versjon og også med 4000Kelvin lysfarge.