Billig Elbil Lader? under 4000,-

Amina Hjemmeladeren som gjør det enkelt å ha elbil

Lad bilen fra ditt eget hjem – trygt og enkelt. Du kan tilpasse når og hvordan du skal lade gjennom elbilen eller via strømselskapet ditt.

Bilen din fungerer ikke med mindre laderen fungerer. Amina-laderen er et lite, men viktig verktøy designet for å komplementere produktet som virkelig betyr noe: bilen din. Ønsker du smartlading, er den kompatibel med slike løsninger fra bilen eller strømleverandøren din – som betyr at du allerede har en app for å lade smart.

Like enkelt å lade bilen som mobilen

Når du setter mobilen til lading, forventer du at den lades opp uten problemer. En smarttelefon trenger ikke en smart lader. Hvorfor skal en smart bil trenge det?

Den eneste forskjellen mellom mobillading og elbillading er at når du har en elbillader med alle sikkerhetsfunksjonene (som Amina), er det helt trygt å lade bilen mens du sover.

Ofte stilte spørsmål

Hvor kan jeg kjøpe Amina-laderen?
Amina er tilgjengelig hos LEDonline.no.
Hvorfor trenger jeg en elbillader?
Amina-laderen er et mye tryggere valg enn den vanlige stikkontakten. Den er utviklet i henhold til de nyeste sikkerhetsforskriftene og internasjonale standardene.
Hvorfor er laderen deres så mye billigere enn konkurrentene?
Ved å optimalisere design og produksjon, er vi i stand til å produsere ladere til en lavere kostnad. Det er det til syvende og sist du som sparer penger på – ikke oss.