Tidløs klassiker med nytt design

Tidløs klassiker med nytt design

Da ELKO lanserte RS-serien tidlig på 90-tallet, etablerte den seg raskt som markedslederen i Norge. Nå har den tidløse RS-serien, med sine elegante linjer og diskrete utrykk, fått en moderne «makeover» og kommer endelig i renhvit (RAL 9003)!


— Vi har sett et tydelig skifte i trendbildet den siste tiden, hvor fargene i norske hjem har gått fra bomull og eggehvitt, via de mørkere tonene som var veldig populære en stund, til mer utstrakt bruk av lyse farger og kontrastvegger – og ikke minst, den meget moderne renhvite fargen som nå dominerer på listverk, dører og andre detaljer
, innleder Henriette Fischer, produktmarkedssjef i ELKO.
RS16 og RS Nordic – dette er forskjellene

Det virker kanskje overflødig med to «hvitfarger» i sortimentet, men Henriette kan fortelle at forskjellen i det visuelle uttrykket er stor.

— Den nye RS Nordic (RAL 9003) har en kaldere og mer krittaktig farge som passer best når du bygger nytt eller totalrenoverer. Fargen er i tillegg mer nøytral og enklere å kombinere med farger på tvers av ulike stiler. Det har blitt vanlig å male vegger i litt «crazy» farger eller bruke tapet med mønster, så installasjonsmateriell som matcher på tvers av stiler har vært etterspurt.

— Den klassiske RS16 (RAL 9010) har et hint av gult i seg som gjør den noe varmere i utrykket. Denne fargen kalles ofte «eggehvit» eller «polarhvit» og passer best ved renovering av eldre boliger, hvor dører og lister gjerne er i nettopp fargene bomull eller eggehvitt.
Hele serien i renhvit

— Dette er farger kundene våre har ønsket seg en stund, så vi er veldig glade for å endelig kunne presentere de som en del av det store sortimentet vårt. De mest populære produktene i RS Nordic-serien er hyllevare i nettbutikkene. finner du ikke produktet du er ute eller så kontakt oss på kundeservice@ledonline.no

Moderne og robust interiør

Moderniseringen av RS-serien har gjort kvaliteten på de velkjente produktene enda bedre.

— RS-serien er kjent for høy kvalitet, og den har nå blitt enda bedre. I tillegg til at selve bryteren har høy kvalitet, er også plasten justert for forlenget levetid. Ved å bytte materiale har vi sikret at installasjonsmateriellet nå er mer robust og ripebestandig – og beholder den fine renhvite og elegante fargen i mange, mange år.
RS Nordic til ELKO Smart

Mange av produktene i RS Nordic-serien er tilgjengelige som ELKO Smart-produkter.

— Smarthus blir stadig vanligere og mange kunder ønsker smarte stikkontakter, brytere, dimmere og termostater i hjemmet sitt. Disse skal selvsagt matche resterende interiør. Derfor er RS Nordic-serien også tilgjengelig for de aller fleste smart-produktene.